Yıldızoğlu, yine Türkiye Şampiyonu

Bayburtlu Bilekçi Yusuf Ziya Yıldızoğlu, yine Türkiye Şampiyonu oldu.

Yıldızoğlu, yine Türkiye Şampiyonu
Bayburt Postası - Bayburtlu Bilekçi Yusuf Ziya Yıldızoğlu, yine Türkiye Şampiyonu oldu. Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası sonuçlandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kemer'de bir otelde düzenlenen şampiyonaya, 130 kadın, 240 erkek olmak üzere 370 sporcu katıldı.

Şampiyonada sağ ve sol kolda, kadınlar 50, 55, 60, 65, 70 ve artı 70 kilolarda, erkekler ise 55, 60, 65, 70, 75, 80, 90 ve artı 90 kilolarda dereceye girebilmek için mücadele etti.

Gümüşhane Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi olan ve şampiyonaya Gümüşhane Üniversitesi adına katılan Yıldızoğlu, 60 kiloda sağ kol Türkiye Şampiyonu oldu. Finalde Anadolu Üniversitesi öğrencisi İsmail Kızılay'ı geçerek şampiyonluğa ulaşan Yıldızoğlu, geçtiğimiz yıl Bayburt Bilek Güreşi Takımı adına girdiği Türkiye Şamiyonası'nda ise 55 kiloda altın madalya kazanmıştı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.