Yıldızoğlu'ndan iki Türkiye şampiyonluğu

Bayburtlu Bilekçi Yusuf Ziya Yıldızoğlu, bu yıl yükseldiği büyükler kategorisinde önemli bir başarıya imza attı.

Yıldızoğlu'ndan iki Türkiye şampiyonluğu
Bayburt Postası - Bayburtlu Bilekçi Yusuf Ziya Yıldızoğlu, bu yıl yükseldiği büyükler kategorisinde 2 Türkiye şampiyonluğu kazandı. Kulüpler arasında Bayburt adına Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan Yıldızoğlu, üniversiteler arasında ise eğitim gördüğü Gümüşhane Üniversitesi adına Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.

2015-2016 yıllarında gençler Türkiye şampiyonu olan Yusuf Ziya Yıldızoğlu, bu yıl yükseldiği büyükler kategorisinde önemli rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. 65 kiloda şampiyonlara katılan Yıldızoğlu, 2 gün arayla yapılan Türkiye Şampiyonası ve üniversiteler arası şampiyonada altın madalya kazandı.

Hedefinde uluslararası başarı var...

Antalya Kemer’deki bir otelde gerçekleşen her iki şampiyonada büyükler 65 kilonun en iyisi olan Yusuf Ziya Yıldızoğlu gözünü Avrupa Şampiyonasına dikti.
 
Milli forma ile 22 Mayıs’ta Polonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve ağustos ayında Macaristan’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Yıldızoğlu, hedefinin Avrupa ve dünyada ayyıldızlı bayrağı göndere çekmek olduğunu söyledi. Yıldızoğlu, antrenörlerine teşekkür ettiği açıklamasında, “Bu yıl inşallah uluslarası bir madalayayı ülkemize kazandıracağım” diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.