Yenilmez armada: İstanbul Bayburtspor

2015-2016 sezonu İstanbul U15 Ligi 16. Grup’ta mücadele eden İstanbul Bayburtspor, şampiyonluğunu ilan etti.

Yenilmez armada: İstanbul Bayburtspor
Bayburt Postası - 2015-2016 sezonu İstanbul U15 Ligi 16. Grup’ta mücadele eden İstanbul Bayburtspor, şampiyonluğunu ilan etti. 

2015-2016 sezonu kura çekimi sonrasında tüm gözler 16. Grup’a çevrilmişti. Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olmuş veya İstanbul’un altyapı konusunda en başarılı takımları kura sonunda aynı gruba düşmüşlerdi. Şampiyonun son haftalara kadar belirlenemeyeceği düşünülen grupta, bitime 1 hafta kala Zara Ekinli Spor’u 3-1’lik skorla geçen İstanbul Bayburtspor, şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.Sezonu yenilgi almadan tamamlayan İstanbul Bayburtspor, bitime 1 hafta kala 37 puanla namağlup şampiyonluğunu ilan etti. 

Fenerbahçe’nin gol rekorunu kırdılar

Fenerbahçe’nin 1988-1989 yılında bir sezonda (36 maç) 103 golle en çok gol atan takım olma ünvanını, bu sezon oynadıkları 13 maçta 12 galibiyet ve 1 beraberlik alarak rakip kalelere gönderdikleri 105 golle kırdılar. İstanbul Bayburtspor, kendi kalesinde ise sadece 5 gol gördü.


Anahtar Kelimeler:
İstanbul Bayburtspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.