Yeni sezon öncesi ilk topbaşı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor top başı yaptı.

Yeni sezon öncesi ilk topbaşı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor top başı yaptı. Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Gençosman Stadyumu’nda ilk idmanına çıktı. Kurban kesilen ilk idmanda dualar edilerek yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’ün il dışında olduğu için katılmadığı programa;  As Başkan Hakan Kobal, Genel Kaptanlar Enis Aslan ve Yaşar Kobal, Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Kayalı, bazı yöneticiler ile az sayıda taraftar katıldı.




"Günde çift idaman var"

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu yeni sezon için hazırlıkların başladığını ve arife gününe kadar çift idmanla çalışmaların süreceğini belirterek, “Bayramın 3. Günü yeniden toplanıp ikinci etap çalışmalarını başlatacağız. 12 gün burada çalıştıktan sonra Nevşehir kampına gideceğiz” dedi.

Hedefin ilk 5 olduğunu söyleyen Nevzat Türkoğlu, “Kesinlikle hedefimiz ilk 5. Bundan aşağısını kimse düşünmesin. Böyle bir takım oluşturacağız. Görüşmede olduğumuz arkadaşlarımız var, onlarla da anlaşmaya varınca takımımızı tam anlamıyla oluşturmuş olacağız” diye konuştu.

Kobal: “Şampiyonluğu hedefliyoruz”

Yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz ve eksiksiz başlanıldığını söyleyen As Başkan Hakan Kobal, “Kurbanımızı kestik, her şeyimiz tamam. Yeni sezonun Bayburt’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir iki transfer daha yapacağız. Yine şampiyonluğu hedefliyoruz" dedi. 

Kombine bilet satışları başladığını ve Bayburtluların takıma destek olmalarını beklediğini söyleyen Kobal, "Belediye başkanımıza tesisleri verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum, milletvekilimizde maddi manevi destek vereceğinin sözünü verdi. Başta Valiliğimiz olmak üzere tüm kurumlarımızdan kombine bilet alarak destek sunmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Kazım Şeker ve Elçin Ilgaz'la yeniden anlaşma

İlk idmana yeni transfer edilen oyuncuların yanı sıra takımın tanıdık isimleri de katıldı. Şampiyonlukta büyük emeği bulunan futbolculardan taraftarın sevgilisi Kazım Şeker'in yanı sıra, gelecek vadeden Elçin Ilgaz, Süleyman Altuntaş, Oğuzhan Köse, Burak Altınay, Talha Karapınar ve Fırat Şap kulüpte kalan isimler oldu. Öte yandan hafta içinde toplu imza töreni yapılacağı öğrenildi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
böyle hedef olmaz 10 yıl önce

biri ilk 5 diyor diğeri şampiyonluk......bende diyorumki küme düşersiniz:)

Avatar
gmüş. 10 yıl önce

stad bitmez ise maçları gümş. oynarsınız.buda sizin idarecilerizden kaynaklı

Avatar
hashas @böyle hedef olmaz 10 yıl önce

ilk 5 playoff oynar kafasız...

Avatar
suçıkanlı 10 yıl önce

oğuzhan köse bu takımda bal liginde bile kadroya girememiş.bu takımda nasıl kalabiliyor.yoksa şükrü kayalının torpiliylemi kalıyor.

Avatar
inşallah doğrudur @hashas 10 yıl önce

3. ligde ilk 5'in play-off oynadığını senin gibi boş adamlardan öğreniyoruz ancak sağolasın seviyesiz:)

Avatar
HALIS KALKAN @inşallah doğrudur 10 yıl önce

YA BU TAKIMA KAC PARALIK KATKINIZ VARDA YORUM YAPMA GERGI DUYUYORSUNUZ

Avatar
Parası ne @HALIS KALKAN 10 yıl önce

Yorumda bulunmak kaç para???????