Veteranlar, futbola heyecan getirdi

Bayburt’ta futbolda özlenen başarı Bayburtspor Veteranlar takımıyla geliyor.

Veteranlar, futbola heyecan getirdi
Bayburt Postası - Bayburt’ta futbolda özlenen başarı Bayburtspor Veteranlar takımıyla geliyor.

2014-2015 futbol sezonundaki Bayburt Grup Özel İdare Spor’un Türkiye Ziraat Kupasında gruplara kaldığı sezondaki başarının devamının gelmemesi ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımların istenilen heyecanı vermemesi Bayburt’ta futbolseverleri bir hayli üzmeye başlamışken futbolseverlerin imdadına Bayburtspor Veteranlar takımı yetişti. Bu sezon TMVFL’ye katılan Bayburtspor Veteranlar takımının başarısı ve oynadığı keyifli futbol, futbolseverlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Sentetik sahada oynanan karşılaşmalarda vatandaşlar tribünleri tıklım tıklım doldururken, yeni kurulan ve Enis Arslan'ın başkanlığını yaptığı, Özcan Çelik'in de Asbaşkanlık yaptığı Bayburtspor Veteranlar takımının TMVFL'de aldıkları başarılı sonuçlarla yüzleri güldürüyor.

Teknik Direktör Rahman Köse tarafından çalıştırılan Veteranlar, son olarak Rize Pazarspor’u deplasmanda Gökhan Köseoğlu ve Ferdi Kiki’nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle Bayburtspor, grubunda oynadığı beş karşılaşmadan 3 galibiyet 1 beraberlik 1 de mağlubiyet aldı ve 12 puanlı lider Erzincansporun ardından 10 puanla ikinci sırada yer aldı. Bayburtspor Veteranlar takımı bir sonraki karşılaşmasını 7 Şubat’ta kendi evinde lider Erzincanspor'la oynayacak.

Haber: Burhan Çalışkan

Anahtar Kelimeler:
Bayburtspor Veteranlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.