Vali Kaymak'tan sıcak karşılama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin 22. haftasında karşılaşacağı Dersimspor maçı için Tunceli'de.

Vali Kaymak'tan sıcak karşılama
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin 22. haftasında karşılaşacağı Dersimspor maçı için Tunceli'de. Bugün saat 14.00 sularında Tunceli'de kamp yaptığı otele giden Bayburt Grup kafilesini Tunceli Valisi hemşehrimiz Osman Kaymak ziyaret etti. 

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a başarılar dileyen Vali Kaymak'a, kulüp başkanı Hikmet Şentürk üzerinde Vali Kaymak'ın isimi yazılı olan forma hediye etti. Şentürk, ayrıca kendilerine ziyarette bulunan Dersimspor Kulübü Başkanı Hıdır Nergiz'e ise Bayburt Ketesi ve pestil ikram etti. 

Öte yandan yarın 13.30'da oynanacak maç için Tunceli'ye giden kafilede başkan Hikmet Şentürk'ün yanı sıra, yöneticiler Ersoy Özbek, İbrahim Yumak ve Yaşar Yıldız yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.