Ümit Özat'lı Elazığspor'u da devirdi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, PTT 1. Lig takımı Elazığspor’u mağlup etmeyi başardı.

Ümit Özat'lı Elazığspor'u da devirdi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Elazığspor’u mağlup etmeyi başardı. Nevşehir Avanos kampında çalışmalarını sona erdiren 3. Lig temsilcimiz, kampı namağlup bitirdi. 3 Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Avanos kampında dördüncü maçından da galip ayrıldı.

PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor’la karşı karşıya gelen temsilcimiz, ikinci yarıda bulduğu gollerle güçlü rakibini 2-0’la geçti. Karşılaşmanın golleri Gökhan Özkan ve Kazım Şeker'den geldi.

Maçın ardından kamp ile ilgili bir değerlendirme bulunan As Başkan Hakan Kobal, 9 gün süren kampın ardından çok zorlu bir mücadelenin yaşanacağı 3. Lig’e hazır olduklarını söyledi. Kamptaki 4 hazırlık maçından da galibiyetle ayrılarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Kobal, “Takımımız inşallah bu başarıyı lig başladığında da gösterir ve hem bizi hem taraftarlarımızı coşturur” dedi.

Siftah yapamayan Elazığspor, yenilginin ardından revizyona gitti

Öte yandan yeni sezona teknik direktör Ümit Özat yönetiminde girecek olan Elazığspor’da revizyona gidildi. Avanos kampında 3 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyen, son maçta da temsilcimize mağlup olmaktan kurtulamayan Elazığspor’da maçın ardından 9 futbolcuyla yolların ayrıldığı açıklandı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed Lüleci 10 yıl önce

Bayburtspor başarılı lar diye

Avatar
ŞENER DAYI 10 yıl önce

Hic bir zaman hazirlik maclari olcü olamaz fakat takimin moral ve motivasyonu açisindan mutlak iyidir.YENİ SEZONDA başarilar dilerim

Avatar
M.AKİF BIRNİ 10 yıl önce

Hazırlık maçları nispeten olumlu görüntü veriyor takım olma yolunda,tabi bu takımın %80 yeni oyunculardan kurulu zaman herşeyi gösterecek inşallah bu sene başarılı bir grafik çizmesini bekliyoruz.Takımın desteğe ihtiyacı olacak tüm BAYBURTLULARI bu sorumlulukla hareket etmeli başarılar diliyorum. (KURUKAFALAR BAYBURTSPOR İSTANBUL TARAFTAR GRUBU)Sayın başkanım yalçın ÇAĞLAYANA VE YÖNETİME sevgiler selamlar.