Turnuva "renkli" başladı

Günlerdir anonsunu yaptığımız  Bayburt Futbol Turnuvası dün ilk karşılaşma ile başlamıştı. Turnuvanın bugün ise açılışı gerçekleşti. Turnuva açılışında renkli görüntüler yaşandı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen turnuva maçları, Esenler Belediye Stadyumu’nda oynanıyor. Açılış programında, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından özel olarak davet edilen misafirlerde vardı. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Esenler Eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, TRT Stadyum Programı Sunucusu Erdoğan Arıkan ve Milli Futbolcu Arda Turan bunlardan birkaçıydı.  

Turnuva

Turnuva çekişmeli başladıGünlerdir anonsunu yaptığımız  Bayburt Futbol Turnuvası dün ilk karşılaşma ile başlamıştı. Turnuvanın bugün ise açılışı gerçekleşti. Turnuva açılışında renkli görüntüler yaşandı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen turnuva maçları, Esenler Belediye Stadyumu’nda oynanıyor. Açılış programında, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından özel olarak davet edilen misafirlerde vardı. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Esenler Eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, TRT Stadyum Programı Sunucusu Erdoğan Arıkan ve Milli Futbolcu Arda Turan bunlardan birkaçıydı.

 


İlk maçlar ilgi ile izlendi

 

 

 

 

 

 

 

 

Milli Futbolcu sevgi gösterileri ile karşılandı

 

 

 

 

 

 

 

Abdurrahman PolattimurDernek Başkanı Abdurrahman Polattimur’un ve dernek yöneticilerinin özel olarak ilgilendiği misafirler, Bayburt Futbol Turnuvası açılış programına katılmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Turnuvada şu ana kadar oynanan maçlar ve sonuçları:

(Dün)
Aslandede: 0 – Taşçılar: 3
Goller: Yunus Topçu

(Bugün)
Tomlacık: 1 – Sırakayalar: 0
Gol: Ramazan Çevik

(Bugün)
Çerçi: 5 – Kalecik: 0
Gol: Sait Aslantaş, Yunus Yaşar, Adem Yaşar, Hakan Laçin, Savaş Tekdemir

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.