Turnuva heyecanı sürüyor

Bayburt Köyler Arası Futbol Turnuvası ikinci hafta mücadeleleri ile devam etti.

Turnuva heyecanı sürüyor
Bayburt Postası - Bayburt Köyler Arası Futbol Turnuvası ikinci hafta mücadeleleri ile devam etti. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından bu yıl 14. kez, 14 köy takımının katılımıyla gerçekleşen turnuvanın ikinci hafta mücadeleleri tamamlandı.

Konursuspor hızlı başladı

A gurubunda yer alan Konursuspor ilk haftayı bay olarak geçirdiği turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. İlk maçında Çakırözüspor’la karşılaşan Konursuspor’un 4-0 gibi farklı bir galibiyetle tamamladığı maçtaki gollerini Onur Denizoğlu (2),  Şevki Taşçıoğlu ve Muhammet Karabacak kaydetti.



Pınarcıkspor sil baştan


Grubun diğer maçında Aşağı Çımağılspor ile Pınarcıkspor karşılaştı. Turnuvanın ilk maçında Kalecikspor’a farklı mağlup olan Pınarcıkspor bu hafta bambaşka bir görüntü çizdi. Haftanın en çekişmeli mücadelesine sahne olan maçta taraflar 1’er puanla yetinde. Pınarcık’ın Birol Akagündüz’le öne geçtiği maçta, Aşağı Çımağılspor Murat Dağlar ile cevap verdi. Maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.  

B Grubu’nda gol düellosu


B Grubu’nda oynanan 2 maçta toplam 16 gol kaydedildi. İlk maçta Ağörenspor’la Erikdibispor karşılaştı. Karşılaşmadan 5-3 galip ayrılan Ağörenspor’un gollerini Burak Eren (3), Feyyaz İpek ve Yusuf Eren atarken, Erikdibispor’un gollerini ise Osman Tükenmez (2) ve  Ömer Osmanoğlu kaydetti.

Gruptaki ikinci maç Hacıoğluspor ile Güneşlispor arasında oynandı. İlk maçında Ağören’i 4-0 gibi farklı skorla geçen Hacıoğluspor, Güneşlispor’u da 5-3 gibi bir skorla geçti. Maçta Hacıoğluspor’un gollerini; Yusuf Durmuş, Cihan Purut (3), Turgay Purut kaydetti. 2’si penaltıdan gelen Güneşlispor gollerini ise İsmail Akbulut (2) ve Resul Aktaş attı.

İlk maçlar farklı sonuçlandı

İlk hafta maç oynanmayan C Grubunda ise ilk maçlar sonuçlandı. 4 takımın yer aldığı grupta Sakızlıspor Karayaşmakspor’u, Petekkaya ise Bayrampaşaspor’u farklı skorlarla geçti.
İlk maçta Karayaşmakspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla geçen Sakızlıspor’un gollerini Serkan Taş, Ercan Demir, Murat Şen, İlhami ve Emre Cilara attı.

Turnuvanın favori takımlarından Petekkaya ile  Bayrampaşa maçında ise sürpriz çıkmadı. Maç 5-1 Petekkayaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Petekkaya’dan Abdulkerim Kerimoğlu (2), Ömer Öztürk, Oğuzhan Atıcı ve Arif Özhan’ın attığı gollere karşılık Bayrampaşa’nın tek golünü Ömer Baştürk kaydetti. 

3. hafta maçları 11 Mayıs Pazar günü oynanacak turnuvada 2. hafta sonunda gruplarda oluşan puan durumları şöyle:




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.