Türkoğlu: “Az kaldı, bir takıma patlayacağız“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Spor Toto 3 Lig. 3. Grup’taki yarın oynayacağı Van Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Türkoğlu: “Az kaldı, bir takıma patlayacağız“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Spor Toto 3 Lig. 3. Grup’taki yarın oynayacağı Van Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Ligde geride kalan 4 haftayı 5 puanla tamamlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 5. hafta karşılaşmasında 3 puanlı Van Belediyespor’u ağırlıyor.

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu, her maç olduğu Van Belediyespor maçına final maçı olarak baktıklarını ve mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkacaklarını belirterek, takımın performansından her anlamda memnun olduğunu ama gol yollarında sıkıntı çektiklerini söyledi.

Yarın oynanacak Van Belediyespor maçını kayıpsız geçerek ligde üst sıralara yükselmek istediklerini söyleyen Türkoğlu, şu açıklamayı yaptı:

“Takımın hem deplasman hem de iç sahada sergilediği oyundan memnunum. Sergilediği oyun, gol pozisyonu, rakibe pozisyon vermemek hepsinden memnunum. Tek bir sıkıntımız var, girdiğimiz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Gol sorununu da çözeceğiz. En kısa sürede bir takıma patlayacağımızı düşünüyorum. Bakın biz yeni bir takımız. Ama dışarıdan bizi izleyen birisi bize yeni takım demez. Oyuncularımız sanki yıllardır birlikte oynuyorlar. Çalıştırdığım tüm takımlarda kişilere endeksli takımlar kurmadım. Bizim en büyük iddiamız takım oyunudur, kollektif oyundur. Bizim oyun anlayışımız bu. Her şey tamam, finalde sıkıntımız var. Bunu da çözeceğiz. Yarınki maçı alıp ligde üst sıralara yükselmek istiyoruz.”

Öte yandan Kurban Bayramı dolayısıyla hafta içine alınan gruptaki mücadelelerin tamamı aynı gün oynanacak.

03.10.2014 Cuma günü (yarın) oynanacak 5. Hafta programı şöyle:

15:00  Bayburt Grup Özel İdare - Belediye Vanspor        
15:00  Erzurum BB -Sakaryaspor        
15:30  Erzinspor - Orhangazispor        
16:00  Anadolu Üsküdar - Balçova Yaşam Spor    
16:00  Ankarademirspor - Bergama Belediyespor        
16:00  Ayvalıkgücü - Kayseri Şekerspor        
16:00  Güngörenspor - Beylerbeyispor        
16:00  Silivrispor - Sandıklıspor        
19:00  Kahramanmaraş - Etimesgutspor    



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 10 yıl önce

vana bayram ikramı ne demek....1 puan alınıyo memnun kalınmıyor.ALLAH aşkına kimsiniz kimdensiniz.Hoca ne demiş çok iyi oynuyoruz gole çeviremiyoruz.İNŞAALLAH ben hocamıza ve takıma güveniyorummmm

Avatar
ali rıza 10 yıl önce

gecn yılki forvetimiz recep serkan devre arasındas takıma geri alınması şart..