Türkoğlu: “3 puanı alan biz olacağız“

Spor Toto 3. Lig 3 Grup'ta üçüncü hafta karşılaşmasında Sakaryaspor'u ağırlayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor çalışmalarını sürdürüyor.

Türkoğlu: “3 puanı alan biz olacağız“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Nevzat Türkoğlu, "Sakarya iyi bir takım ama biz akıl ve yüreğimizi birleştirdiğimizde her takımı yeneriz" dedi.

Spor Toto 3. Lig 3 Grup'ta üçüncü hafta karşılaşmasında Sakaryaspor'u ağırlayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor çalışmalarını sürdürüyor.

Sezona kendi evinde Balçova Yaşamspor mağlubiyetiyle başlayan, sonrasında ilk deplasman maçını kazanarak yeniden kendine olan güveni yakalayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yeni sezonda taraftarı ile buluşacağı ilk iç saha maçından galip ayrılmak istiyor.

Gençsoman Stadyumu'nda yapılan çift kale maç ile hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un Teknik Direktörü Nevzat Türkoğlu, Sakaryaspor maçını da kazanarak, Arhavispor ve Sandıklıspor galibiyetleri ile başlayan çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Geride kalan 2 haftayı Bayburt Postası'na değerlendiren Türkoğlu,"Sezona talihsiz bir maçla başladık. Futbolun içerisinde her şey var. İlk 15 dakika iyi değildik. Sonrasında toparlanıp golü bulduk. İkinci yarıda biz gol ararken, bedavadan bir golü kalemizde gördük. Maç berabere bitecek diye üzülürken birde son dakikada talihsiz bir şekilde hatalı gol yedik. Bu bize büyük bir ders oldu. Kupa maçında bir üst tura yükselerek tekrar takımın özgüvenini sağladık. İlk deplasman maçında aldığımız 3 puanla da Balçova maçının telafisini yapmış olduk. Sandıklı maçının özellikle 2. yarısında takımımız çok iyi savaştı. Hepsi yürekli oynadılar" dedi. 

"İnşallah 3 puan alan biz olacağız"

Ligde kötü takım olmadığını ve Sakaryaspor'un da güçlü bir takım olduğunu belirten Türkoğlu, şunları söyledi:

"Sakaryaspor iyi bir takım. Biz her maça final havasında bakıyoruz. Biz akıl ve yüreğimizi birleştirdiğimizde her takımı yeneriz. Futbol bu mücadelesiz kazanmak olmuyor. Bu grupta alınan puanlardan takımların kalitesi belli. 2 maçta 6 puan yapan takım yok. Herkes birbirini yenebiliyor. Bize düşen konsantremizi bozmadan oyunumuzu maça yansıtmak. İnşallah 3 pauan alan biz olacağız" şeklinde konuştu.

"Bu takım iyi işler yapacak"

19 tane yeni transfer yapıldığını ve adaptasyon sorunun erken atlatıldığına değinen Türkoğlu, "Takdir edersiniz ki yeni bir takımız. 19 tane yeni transfer yaptık. Bunların adaptasyon sorunu vardı. Bunu çok kısa bir sürede atlattık. Takımdaki çocukların hepsi karakterli, bundan dolayı atlattık. Süper ligde görüyoruz, 'bizi 3-4 ay sonra görün' diyen takımlar var. Bizim öyle bir lüksümüz yok. Geçen seneden oynayan sadece 3 arkadaş var. Bunların arkasına sığınmayacağız. İnanıyorum ve güveniyorum, bu takım iyi işler yapacak. İlk 5'e oynayacak" diye konuştu. 

Sakaryaspor maçı öncesi ilk kez buluşacağı taraftara da önemli mesajlar veren Türkoğlu, açıklmasını şöyle tamamladı:

"Koca bir şehir zarar görür"

"Bir önemli şeyde taraftarlarımıza söylemek istiyorum. Taraftarlarımız özverili olmalı. Çok seviyorum diye kulübe zarar verecek taraftarlar var. Çok dikkat etmeleri lazım. Bu sene federasyonun affı yok. Belki ilk maçı seyirciyle oynasak aynı skor olmazdı. Onun için dikkat etsinler. Bir kaç kişinin yüzünden koca bir şehir ve bütün insanlar zarar görmesin. Skor ne olursa olsun bizi 90 dakika desteklemelerini bekliyoruz. Her zaman takımlarının yanında olsunlar. İyi netice alacağımıza inanıyoruz."

Kazım'ın dışında eksik yok


Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan Afyon deplasmanında gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırılan Kazım Şeker dışında takımda eksik yok. Temsilcimiz son idmanını yarın yaptıktan sonra maç için kampa girecek.



Bilet fiyatları belirlendi


20 Eylül Cumartesi Gençosman Stadyumu'nda oynanacak Bayburt Grup Özel İdare Spor - Sakaryaspor maçı saat 15.30'da başlayacak.

Bilet fiyatları hakkında kulüpten yapılan açıklamada, protokol tribünün kombine biletlilere ayrıldığı, A ve B trbünleri için 10 lira, kale arkası içinse 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Taraftar 10 yıl önce

İnşallah hocam,bazen iyi oynayan takımda kaybeder...Bir varlık göstermeden kaybetmek ilerisi için umut vermez ve kaos olur....İnşallah Sakarya maçını alırız...Başarılar dileriz..