Türkiye Kupası'nda bir üst turdayız

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yenilgi ile başladığı ligin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turu rahat geçti.

Türkiye Kupası'nda bir üst turdayız
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yenilgi ile başladığı ligin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turu rahat geçti. Türkiye Kupası 1. tur maçında Artvin deplasmanında Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekibi Arhavispor ile karşılaşan temsilcimiz maçtan farklı galip ayrıldı.

Arhavi İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir üst tura adını yazdırmayı başardı. 13. dakikada Orçun’un attığı golle maçın ilk yarısını 1-0 üstün tamamlayan temsilcimize ikinci yarıda 3 farklı galibiyeti getiren golleri Gökhan Özkan ve Ömer Furkan kaydetti. Maç temsilcimizin 3-0 galibiyeti ile tamamlandı.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sen söyle,sen işit 10 yıl önce

Yöneticisiz posterimiz olmayacak, beyaz forma yakışmış.....