Türkiye Bilardo Şampiyonası'nın finalinde Bayburtlular rakip oldu

Türkiye Bilardo Şampiyonası'nın finalinde iki Bayburt rakip oldu.

Türkiye Bilardo Şampiyonası'nın finalinde Bayburtlular rakip oldu

Bayburt Postası - Ankara'da gerçekleştirilen Okul Sporları Türkiye Bilardo Birinciliği Yıldız Erkekler (U17) kategorisi müsabakalarına Bayburtlu sporcular damga vurdu.

21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Ankara'da Türkiye Bilardo Federasyonu Tesisleri'nde gerçekleştirilen Okul Sporları Türkiye Bilardo Birinciliği Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorisi müsabakaları sona erdi.

Milli Antrenör Cevdet Türker'in öğrencileri Ahmet Efe Karaaslan ve Mustafa Alperen Daştan, katıldıkları rakiplerini eleyerek, finalde rakip oldular.

2022 Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası 8 Top Müsabakaları Yıldızlar (U17) kategorisinde finalinde Ahmet Efe Karaaslan Türkiye birincisi olurken, Mustafa Alperen Daştan Türkiye ikincisi oldu.

Turnuvaya iki sporcusu ile katılan Cevdet Türker, rakiplerini eleyen iki sporcusunun finalde birbirleriyle karşılaşmasının kendisi için farklı bir duygu olduğunu belirtti.

Ayrıca bu başarının önemli bir çalışmanın karşılığı olduğunu da ifade eden Türker, Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve il müdürüne teşekkürlerini iletti.

Turnuva sıralaması şöyle:

Yıldız Erkekler:

1. Ahmet Efe Karaaslan (Bayburt)
2. Mustafa Alperen Daştan (Bayburt)
3. Çağan Büyükyılmaz
3. Deniz Baydemir

Yıldız Kızlar:

1. Öykü Altın
2. Miranda Taban
3. Cemre Nur Kıran
3. Hümeyra Küçüköksüz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERSERIKRAL69 2 yıl önce

Tebrikler gençler