Tuğra Boks'tan Türkiye üçüncülüğü

Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Mert Altıparmak, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Tuğra Boks'tan Türkiye üçüncülüğü
Bayburt Postası - Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Mert Altıparmak, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. 27 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Mersin Erdemli’de gerçekleşen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 38,5 kiloda Bayburt’u temsil eden ve Türkiye üçüncüsü olan Mert Altıparmak’ın hedefi Avrupa Şampiyonası’nda Türk Milli Takımını temsil edecek ekipte yer almak.

Başarıyı destek verenlere armağan etti

Tuğra Boks Spor Kulübü Antrenörü Bekir Paşaoğlu, Mersin’de yapılan şampiyonanın ardından sporcusu ile birlikte Bayburt Halkı Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Algan’ı ziyaret etti. Türkiye üçüncülüğü başarısını Algan’a hediye eden Paşaoğlu, “Bayburt Halk Eğitim Merkezi kursları sayesinde sporcu yetiştiriyoruz. Tek desteğimiz Halk Eğitim Merkezi kursları. Bundan dolayı müdürmüze kurum olarak bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, Türkiye üçüncülüğü başarımızı da kendisine hediye ediyoruz” diye konuştu.

Mert Altıparmak’ın yarı finalde şansızlık sonucu kaybettiğini belirten Paşaoğlu, “Şampiyon da olabilirdi ama şansızlık yakasını bırakmadı. Şimdi Milli Takım kampına gidecek. Seçilmesi halinde Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek” dedi. 

Bayburt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Algan ise, özellikle spor alanında açtıkları kurslarda başarı sağladıklarını belirterek, “Mert Altıpramak’ın Türkiye üçüncüsü olması bizi gururlandırdı” dedi. 

Halk Eğitim kursları hakkında bilgi veren kursların devam edeceğini de ifade eden Algan, şu açıklamayı yaptı: 

“Biz bu sene Halk Eğitim Merkezi olarak gerek mesleki gerek sosyla kültürel aktiviteler olmak üzere 495 kurs açık ve 10 bin 700 vatandaşımıza eğitim verdik. Tabi bunların içinden en başarılı olduklarımız sporla ilgili kurslarımız. Bu sene özellikle boks, masa tenisi ve halk oyunlarında eğitim verdiğimiz kardeşlerimiz Türkiye finallerinde Bayburt’u temsil etti. Bu durumla çok gurur duyduk. Bekir hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Mert Altıpramak’ın Türkiye üçüncüsü olması bizi gururlandırdı. Kurslarımın faydalı olduğunun bir kanıtıdır bu. Bundan sonra da Türkiye Şampiyonluğu bekliyoruz. Kurslarımızı vermeye devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bekir efendi 8 yıl önce

6-7 yıldır bu işi yapıyorsun hani başarı nerde ne verdin de ne istiyorsun miniklerde türkiye 3.lüğü hiçbir iş yapmıyorsun hayatı beleşe bağlamışsın sen bırak bu işleri boksta bayburt için 3.lük hiçbir zaman başarı değildir.