Topuzoğlu: “Kırıldım ama canı sağolsun”

Tribünlerden birkaç taraftarla tartıştığı gözlenen tecrübeli hoca, kulübeyi neden terk etmişti? Sıcağı sıcağına hem bu keyifsiz olayı, hem de 3 puanı getiren karşılaşmayı konuştuk kendisiyle…

Topuzoğlu: “Kırıldım ama canı sağolsun”
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un başarılı Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, Çayelispor maçının 85. Dakikasında, 1-0 önde olduğumuz dakikalarda kulübeyi terk ederek soyunma odasının yolunu tuttu. 

Tribünlerden birkaç taraftarla tartıştığı gözlenen tecrübeli hoca, kulübeyi neden terk etmişti? Sıcağı sıcağına hem bu keyifsiz olayı, hem de 3 puanı getiren karşılaşmayı konuştuk kendisiyle…

Topuzoğlu, bir grup taraftarın ısrarla oyuncu değiştirmesi için kendisine baskı yapması ve ardından bu baskının hakarete dönüşmesi üzerine sahayı terk etmişti! Bu tatsız olayı Bayburt Postası’na değerlendiren Bülent Topuzoğlu, “Daha fazla kargaşa ve sorun çıkmasın diye sahayı terk ettim” dedi.   

Bülent Topuzoğlu, “o anı” şu sözlerle aktardı: 

“Taraftarlardan biri ikinci yarı başlamasının ardından sürekli ‘oyuncu değiş hoca’ diye tutturdu. Sürekli ama sürekli bunu söylüyor. Bende artık dayanamadım ve ona doğru yönelerek, sadece takıma destek olmasını diğer kısmını bize bırakmasını söyledim. Israr edince de Çetiner’in sakatlığının olduğunu, ne olur olmaz diye değişiklik yapmadığımı izah ettim. Kendisi de kelli felli bir adam. Ben bunu diyince, bu sefer ‘sen hep böyle yapıyorsun’ diyerek hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine daha fazla kargaşa çıkmasın, ağzımızın tadı daha fazla kaçmasın diye sahayı terk ettim.”

“Kırıldım ama canı sağolsun”

Taraftarın hakaretleri karşısında kırıldığını söyleyen Topuzoğlu, “Ben Bayburt’ta futbolda oynadım. Şimdi de hocalık yapıyorum. Bugüne kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım. Benim taraftarlarımızdan ricam bize güvensinler. Allah’ın izniyle şampiyon olacağız” diye konuştu. 

“Her maçımız çok zor olacak” 

Topuzoğlu, Çayeli maçını da değerlendirdi. Çayelispor takımının kapalı bir defans anlayışıyla sahada yer aldığını belirten tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: 

“Çayelispor defans anlayışıyla sahadaydı. Zor bir maç oldu. Yakaladığımız gol pozisyonlarının sadece birini gole çevirdik. Mutluyum, galibiyette emeği olan yöneticilerimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 10 yıl önce

Hocam kusura bakma, biz sana güveniyoruz. İnşallah bir üst ligde daha güzel göreceğiz.

Avatar
Yaver Yılmaz 10 yıl önce

Bülent hocam kafana hiç bir şey takılmasın. Sana sonuna kadar güveniyoruz

Avatar
Göktürk Dilaver 10 yıl önce

Hocaya hak vermemek elde değil. Sana ne arkadaş değişiklikten!!!

Avatar
Erdinç Gada 10 yıl önce

Hocam senin asaletin yeter. Sen yinede ne olursa olsun takımı yanlız bırakma. Saygılar

Avatar
Kadir AKDENİZ 10 yıl önce

Takımımıza güveniyoruz ama bir sıkıntı var taraftarlığı bilmiyoruz 1 - 0 öndeyiz halen yabancı maddeler atıyoruz sahaya ceza almak için elimizden geleni yapıyoruz oyuncu değişikliğine karışıyoruz arkadaşlar herkez yanındaki seyirciyi uyarırsa sıkıntı çıkmaz ALLAH aşkına kendimize çeki düzen verelim