Tek tribün, tek ses!

Bayburtspor taraftar grupları Forza Gadalar ve Kurukafalar Gençosman Stadyumu’nda oynanacak Patnos Gençlikspor maçına özel hazırlık yapıyor...

Tek tribün, tek ses!

Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grupları Forza Gadalar ve Kurukafalar Gençosman Stadyumu’nda oynanacak Patnos Gençlikspor maçına özel hazırlık yapıyor. BAL Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdarespor’un geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da en büyük destekçisi olan taraftar grupları 10. hafta maçında tek tribünde yer alacak.

Sezon başından beri Gençosman Stadyumu tribünlerinde ayrı ayrı yer alan Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları, bu hafta tek tribünle yer alarak 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla destek verme kararı aldı. Taraftarlar, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un en yakın takipçisinin önünde 7 puan farkla liderliğini sürdürdüğü ligin 10. Haftasında Patnos Gençlikspor karşılaşmasında şov yapmaya hazırlanıyor.

Hedef seriyi uzatmak

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup’ta aldığı başarılı sonuçlarla liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yarın Patnos Gençlikspor’u ağırlıyor. Karşılaşma saat 12.30’da başlayacak. Maçı Lütfullah Aslan, Fatih Aksoy ve Recep İlker üçlüsü yönetecek.

2013-2014 sezonunda 8 maç üst üste aldığı galibiyetlerle geride kalan 9 haftada namağlup bir şekilde şampiyonluk mücadelesini sürdüren ve 2 sezon mücadele ettiği ligde en uzun seriyi yakalayan temsilcimiz, Patnos Geçnlikspor maçını kazanarak galibiyet serisini 9 maça çıkarmak istiyor. Bu sezon ligin ilk haftasında Gençosman’da Dersimspor karşısında aldığı 1 puanın ardından içeride ve dışarıdaki tüm maçlarını kazanan sarı lacivertliler 10. Hafta maçında da galibiyetle ayrılıp kayıpsız yoluna devam etmeyi hedefliyor. Ligde 9 maçta 1 beraberlik, 8 galibiyet elde eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 25 puanla lider durumda.

Ağrı temsilcisi Patnos Gençlikspor ile 2 kez karşı karşıya gelen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezon Gençosman’da oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan temsilcimiz deplasmanda da 4-0 kazanmıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.