Taraftardan Kobal'a maskeli destek

Bayburt Grup Özel İdare - Kayserispor maçına renkli şovları ve tezahüratları ile renk katan taraftar grupları önemli maçta bir ilke de imza attılar.

Taraftardan Kobal'a maskeli destek
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare - Kayserispor maçına renkli şovları ve tezahüratları ile renk katan taraftar grupları önemli maçta bir ilki de gerçekleştirdiler. Bayburt'ta bugüne kadar yaşanmamış bir olaya imza atan Forza Gadalar taraftar grubu üyeleri maçta kulübün asbaşkanı Hakan Kobal maskesi ile tribüne çıktı.

Gençosman Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynanan maç sonrası yaşanan forma krizinde Türkiye gündeminde yer alan Kobal'ın haksızlığa uğradığını belirten Forza Gadalar Taraftar Grubu Lideri Orhan Sol, "Asbaşkanımız Hakan Kobal'a yapılan linç girişimine karşı biz de bugün ona olan sevgimizi belirtmeye çalıştık. Hakan Kobal her şeyin ötesinde bizim abimizdir. Kulübümüze ve taraftar gruplarına yaptığı destekleri de herkes bilir. Kendisine yapılan haksızlığı doğru bulmuyor ve kınıyoruz" dedi. 


*

*

*


Anahtar Kelimeler:
Hakan KobalForza Gadalar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şingah 9 yıl önce

Acaba o maskeyi takan hemserimde mi forma istiyor gelsin ben vereyim. Ama soyleyim o arkadas kesin ise yerlesir yada yerlesmistir.

Avatar
Yazoglu 9 yıl önce

Forma delileri

Avatar
yazıcı 9 yıl önce

Sizie öyle yaptıranlar var

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

iş kurdan işe giren hemşehrilerimiz.