Taraftardan coşkulu karşılama

Bayburtspor taraftarı BAL Ligi temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u bağrına bastı.

Taraftardan coşkulu karşılama

Bayburt Postası - Bayburtspor taraftarı BAL Ligi temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u bağrına bastı. Son iki sezondur büyük umutlarla şampiyonluk için yenilenen ve Bayburt’un 12 yıllık profesyonel lig hasretine son vermek isteyen sarı lacivertlilere müthiş bir destek var. Bayburtspor taraftar grupları tarafından desteklenen sarı lacivertliler, dün oynanan zorlu Çayelispor deplasmanında aldığı galibiyetin ardından şehirde coşkuyla karşılandı.

BAL Ligi’nde Rize deplasmanında Çayelispor’u tek golle geçerek 13 puanla lig liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor akşam saatlerinde geldiği Bayburt’ta şampiyonlar gibi karşılandı. Çok sayıda araçtan oluşan konvoyla şehre giren takım kafilesine yüzlerce vatandaş da sevgi gösterisinde bulundu. Davullu-zurnalı halayların çekildiği Saatkule meydanında coşkulu anlar yaşandı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, Rize’de maç öncesi yaşananlara değindiği konuşmasında, “Tatsız bir olay oldu ama çok büyütülecek bir şey değil. Rize’de bu bize yapıldı ama biz onlara yapmayacağız. Misafirperverliğimizi göstereceğiz. Önemli olan maçı almaktı ve bunu başardık. Çok mutluyuz. Şehirle de bütünleşerek şampiyonluğa gideceğiz. Bugün yaşanan olaylarda otobüsü zarar gören AS Bayburt firmasına çok teşekkür ediyorum. Deplasmanlarda her zaman takımıza destek veriyorlar” dedi.

Zor bir maça çıktıklarını söyleyen Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, “Maç öncesi olaylar canımızı sıktı ama futbolcularımızı da kamçıladı. Çok iyi oynadılar ve galibiyeti aldık. İnşallah galibiyetler devam edecek” diye konuştu.

Takımın kaptanı Erhan Namlı ise, zor bir deplasmanda aslanlar gibi mücadele ederek, 3 puanı aldıklarını ifade ederek, “Yolumuza emin adımlarla yürüyüp şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Öte yandan meşaleler ile renklenen sevinç gösterileri 1 saat kadar sürdü. Renkli görüntülerin yaşandığı Saat Kule Meydanı’ndaki coşkuya vatandaşlar da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.