Taraftar tepkili, yönetim kararlı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yönetimi, Hikmet Şentürk başkanlığında toplantı yaptı.

Taraftar tepkili, yönetim kararlı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yönetimi, Hikmet Şentürk başkanlığında toplantı yaptı. Türkiye Kupası’nda tarihinde ilk defa 3. Turu gören ve Bayburt tarihinde ise kupada tur atlayan iki takımdan biri olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un ligdeki performansı ise taraftarlar arasında tartışma konusu.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezonu mağlubiyetle açtıktan sonra geride kalan haftalarda ise 1 galibiyet ve üst üste 5 beraberlik alabilen takımın performansı hakkında durum değerlendirmesi yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yönetim kurulu tarafından, “Teknik kadromuz ve futbolcu gurubumuza olan inancımız tamdır” mesajı verildi. 

Toplantının ardından bir açıklama yapan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, “Kalitemizi ve futbolumuzu maalesef skora yansıtamadık. Yönetim kurulu olarak yaptığımız değerlendirme de teknik kadromuza ve futbolcu gurubumuza olan inancımızı ifade ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali gadalar 9 yıl önce

bu yönetimin kaleciye güveni tam ise biz futboldan anlamıyoruz maçlarada gelmicez artık !!!