'Takım az, bir devre daha yapalım!'

Bayburt Amatör Lig ikinci hafta oynanan 2 karşılaşmayla devam etti.

'Takım az, bir devre daha yapalım!'
Bayburt Postası - Bayburt Amatör Lig ikinci hafta oynanan 2 karşılaşmayla devam etti. 5 takımlı ligde oynanan iki karşılaşmadan tüm takımlar puanla ayrıldı. Haftasonu Sentetik Çim Saha'da oynanan mücadelelerde ilk haftayı 3 puanla kapatan Konursuspor - Bayburt Grup Özel İdarespor'la 2-2 berabere kalırken, Telekomspor ise Mutluspor'la yenişemedi. 90 dakika 1-1'lik sonuçla tamamlandı. İlk hafta büyük bir sürprize imza atarak Bayburt Grup Özel İdarespor'u mağlup eden Arpalıspor ise haftayı bay olarak geçirdi. 

Takım yokluğundan 3 devre oynanacak

Öte yandan tarihin en zayıf amatör liginin oynandığı Bayburt Amatör Lig'de ilk kez yeni bir uygulamaya geçildi. Bayburt'un en köklü kulüpleri Bayburtspor, Şairzihnispor ve Kurtuluşspor'un imkansızlıklar dolayısıyla katılamadığı amatör lig bu sezon 3 devre halinde oynanacak. Yalnızca 5 takımın katıldığı amatör ligin şampiyonu 3 devrenin ardından belli olacak.    

Ligde gelecek hafta programı ve
2. haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdarespor - Mutluspor
Arpalıspor - Konursupor
Telekomspor (bay)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan 9 yıl önce

Bayburtun en köklüsü yok BAYBURTSPOR