Seyfullah Dumlupınar'a onurlandıran davet

Bayburt'un boksta yetiştirdiği en önemli değerlerinden biri olan Seyfullah Dumlupınar, Avrupa Boks Konfederasyonu'ndan gurur verici bir davet aldı.

Seyfullah Dumlupınar'a onurlandıran davet
Bayburt Postası - Türk Milli Takımı ve Bayburt Boks Takımının antrenörlüğünü üstlenen Seyfullah Dumlupınar, Avrupa Boks Konfederasyonu (EUBC) komisyon üyeliğine seçildi.

EUBC Komisyon Başkanı Franco Falcinelli tarafından gönderilen davette şu ifadelere yer aldı:

“Sayın Dumlupınar, EUBC Komisyon Başkanı Sn. Felipe Martinez Martinez kapsamında, 2019 - 2022 dönemi için EUBC Koç Komisyonu Komisyon Üyesi olarak atandığınızı size bildirmekten memnuniyet duyarım. EUBC Antrenör Komisyonundaki rolünüzün bir parçası olarak, EUBC İcra Komitesine tavsiyelerde bulunacak olan Komisyonunuza uzmanlığınızı tanıtmak, ilerletmek ve sunmak sizin görevinizdir. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz ve EUBC Komisyonuna katkılarınızı bekliyoruz. Saygılarımla, Franco Falcinelli EUBC Başkanı EUBC Piazza Donegani Santa Maria degli Angeli - Assisi 06081 Perugia, İtalya."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.