Sarı siyah tutku yeni mekânında

Bayburtspor taraftar grubu yeni mekânına kavuştu.

Sarı siyah tutku yeni mekânında
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grubu yeni mekânına kavuştu. BAL Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un en büyük destekçileri olan Bayburtspor Taraftar grupları Forza Gadalar ve Kurukafalar bundan böyle misafirlerini yeni mekânlarında ağırlayacak.

TOKİ AVM 3. katta yer alan lokalin açılışını Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, takım kaptanı Erhan Namlı, AK Parti Bayburt Belediye Başkanı adayı Mete Memiş, MHP Belediye Başkanı adayı İdris Aydın, Saadet Partisi Belediye Başkanı adayı Fatih Burak, taraftar grubu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulübü sporcularının tam kadro yer aldığı açılışta bir konuşma yapan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, taraftarlarına takıma sundukları destekten dolayı teşekkür ederek, “Taraftar gruplarımız daha iyilerine layık. Şimdilik bu kadar yapabildiler. Bizde kulüp olarak bazı destekler veriyoruz. Şampiyon olunca, takım ileri gidince hep beraber ileri gideceğimizi düşünüyorum” dedi.

Şentürk, taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak bir de isteğini belirttiği konuşmasını şöyle tamamladı:

“Birlik ve beraberlik istiyorum. Desteğe çok ihtiyacımız var. Şunu da belirtmek istiyorum.  Lider olduğumuz için gelen her takım bize karşı defans yapıyor, kapalı oluyor. Taraftar gruplarından sakin olmalarını ve futbolculardaki stresi en aza indirmelerini istiyorum. Bayburt ve il dışında yaşayan tüm Bayburtlular’a selam ediyor, hep daha ileri diyorum.”

Çeşitli ikramların sunulduğu açılış programı, Bayburt Grup Özel İdare Gençliskpor amigosu Muharrem Kılıçaslan'ın söylediği türkülerle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İş Adamları Platformu 10 yıl önce

Devasa proje olan demiryolu için de bir araya gelinse ne güzel olur öyle değilmi.???

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Hoş ama boş işler, bu gruplarda söz sahibi olan arkadaşlar gençleri iyi yönlendirmeli, onlara iyi örnek olmalı.