'Sarı Duvar' taraftar grubundan coşkulu karşılama

Antalya'daki devre arası kampından Bayburt'a dönen Bayburt Özel İdarespor, Sarı Duvar Taraftar grubu üyelerince coşkuyla karşılandı.  

'Sarı Duvar' taraftar grubundan coşkulu karşılama

Bayburt Postası - Devre arasında 13 futbolcu ile yollarını ayıran ve 15 yeni oyuncu takıma katarak adeta takımı yenileyen Bayburt Özel İdarespor, Antalya kampından döndü. Kamp dönüşünde takımı Sarı Duvar taraftar grubu üyeleri karşıladı. Ellerinde komfetilerle takımı karşılayan Sarı Duvar Taraftar Grubu üyeleri, burada takıma tezahüratlarla moral verdi. Kulüp yöneticileri tarafından da Teknik Direktör Hakan Yılmaz'a çiçek sunuldu.

Teknik Direktör Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, yeni bir takım olduklarını ve çok zor bir yükün altına girdiklerini belirtti. 15 yeni oyuncuyu takıma adapte ettiklerini ve bunu çok kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini söyleyen Yılmaz, "Kuumsal kimlik diyoruz, iyi bir kulüp diyoruz. Parayla yaparsın kulübü ama iyi bir kulüp değilsen, kurumsallaşamamışsan oyuncu gidince geriye çöp kalıyor. Şimdi biz iyi takımı oluşturduk, iyi kulüp olmanın yollarına bakacağız. İyi günde, kötü günde taraftarımıza güveniyoruz. İnşallah bu yükün altından beraber kalkacağız. Başkan, yönetim, oyuncular, taraftar hep bir aile olacağız. Bunu sağlarsak her şeyi başarırız. Bizim enerjimie ortak olsun. Siz destek verin, biz çalışalım düzelteceğiz" dedi.  

Sarı Duvar Taraftar Grubu Temsilcisi Kenan Ateş de kulübün en zor günlerinde yanlarında olduklarını, tesislerde aşçılık, temizlik gibi işleri üstlendiklerini hatırlatarak, takımın artık galip gelmesi gerektiğini belirtti. Takımın puan durumuna ve ligdeki yerine çok üzüldüklerini söyleyen Ateş, "Artık seri galibiyetler gelmeli. Bayburt Özel İdarespor bu durumu hak etmiyor" diye konuştu.

Öte yandan ligin düşme potasında, 14 puanla 19. sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor, 3 Şubat Çarşamba günü Gençosman Stadyumu'nda Sivas Belediyespor'u ağırlayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Badi 3 yıl önce

Zaman mekan farketmez yaparsa en iyisini yine SARI DUVAR yapar

Avatar
soner 3 yıl önce

Bırak kurumlaşma muhabbetini hocam,son sırada olan takıma kaşar adamlar almak mı kurumlaşmak.Bu laflarla iş bilmeyenleri kandırırsın.2 ay sonra sen ve getirdiklerinde olmayacak.