“Şampiyonluğu bileğimizin hakkıyla kazandık”

Şampiyonluk, yurtta ve dünyada tüm Bayburtluları sokaklara döktü...

“Şampiyonluğu bileğimizin hakkıyla kazandık”
Bayburt Postası - BAL Ligi Play Off  final maçında Mardinspor’u 3-0 gibi net ve farklı bir skorla geçen Bayburt İl Özel İdarespor, 3. Lige çıkarak Bayburt’un profosyenel lig hasretine son verdi.

Malatya’ya akın eden taraftarlarımız gerek Malatya sokaklarında, gerekse tribünde oldukça mutluydu. Öyle ki, gün boyu Malatya sokakları Bayburt’u aratmadı.    


Şampiyonluk, yurtta ve dünyada tüm Bayburtluları sokaklara döktü. Bayburt’ta kutlamaların merkezi olan Saat Kulesi Meydanı’nda ise renkli görüntüler vardı.    




Aynı saatlerde ise Malatya İnönü Stadı’nda takımımız şampiyonluk kupasını kaldırıyordu. 

Malatya Valisi Vasip Şahin’in takdim ettiği kupa, Bayburt İl Özel İdarespor’lu futbolcular ve takım kaptanı Erhan Namlı’nın ellerinin üzerinde yükseliyor, Malatya’ya akın eden binlerce sarı siyah sevdalısını selamlıyordu. 





Dün Malatya İnönü Stadı’nda gerçekleşen kupa töreninin ardından, Malatya’dan ayrılarak Bayburt’a hareket eden takımımızı Bayburt’ta binlerce taraftar karşılayacak. 

Topuzoğlu: “Çok mutluyuz."


Maç sonu Bayburt yolunda kısa bir açıklama yapan Teknik Patron Bülent Topuzoğlu, “şampiyonluğu bileğimizin hakkıyla kazandık” dedi. 

“Çok çalıştıklarına” vurgu yapan Topuzoğlu, “Çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz. Bileğimizin gücüyle buraya geldik. Bizlere destek veren başkanımıza, yönetimimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.