Şampiyona davul-zurnalı karşılama

Bayburt boksunun yetiştirdiği en önemli isimlerinden biri olan milli gururumuz Onur Şipal, olimpiyat vizesi alarak döndüğü Bayburt'ta davul-zurna ve çiçeklerle karşılandı.

Şampiyona davul-zurnalı karşılama
Bayburt Postası - Bayburt boksunun yetiştirdiği en önemli isimlerinden biri olan milli gururumuz Onur Şipal, olimpiyat vizesi alarak döndüğü Bayburt'ta davul-zurna ve çiçeklerle karşılandı.

Azerbaycan'ın Bakü Şehri'nde gerçekleşen AIBA Pro Boxing turnuvasının 69 kiloda şampiyonu olan ve 2016 Rio Olimpiyatları vizesini alan Onur Şipal'a, Aydıntepe yol ayrımında karşılama töreni düzenlendi. Törende en duygulu isim ise Onur Şipal'in annesi  Merve Şipal'di. Oğlunu karşısında görünce kısa süre baygınlık geçiren Merve Şipal, uzun süre oğluna sarılarak ağladı.  



Karşılama törenine; AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, Türk Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar, Bayburt Boks İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz, Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhamet Kılıç, Şipal'in ailesi, boks camiası ve vatandaşlar katıldı.



Onur Şipal: "Olimpiyat vizesini şehrimize getirdik"

Konvoylar eşliğinde Bayburt'a gelen ve Saat Kule meydanında vatandaşların bar gösterileriyle karşılanan Şipal,  burada yaptığı açıklamada "Kamp süresini Bayburt'ta geçirmiştik. Çok ağır ve iyi antrenmanlar yapmıştık. En son final maçına gitmeden de hazırlık maçlarına çıkmıştık. Şampiyon olduk, olimpiyat vizesini şehrimize getirdik. Allah razı olsun hepinizden. Güzel bir karşılamaya tanıklık ediyoruz. Bu tablo karşısında söylenecek fazla bir şey yok" dedi.

Önder Şipal: "Olimpiyatlarda da bu başarılar sürecek"

Kendilerine sponsor olan Bayburt Grup'a ve dualarını eksik etmeyen Bayburt halkına teşekkür eden Önder Şipal ise, "İnşallah olimpiyatlarda da bu başarılar sürecek" diye konuştu. 

Dumlupınar: "Bayburt  her şeye layık"

Şipal'i yetiştiren ve aldığı başarılarda büyük pay sahibi olan Türk Milli Takım ve Bayburt Boks takımının antrenörü Seyfullah Dumlupınar, "Bayburt her şey layık. Allah razı olsun hepinizden hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Karşılamada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç tarafından Onur Şipal'e çiçek takdim edildi.


*

*

*

*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.Haluk AKKOYUNLU 9 yıl önce

Bu sevinci bizlere nasip eden Yüce Allah a hamd olsun. Onur ŞİPAL beyi ve Değerli Hocamız Seyfullah DUMLUPINAR ı ve bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Gürsel Karapınar 9 yıl önce

ŞİPAL kardeşleri,Seyfullah Dumlupınar hocamızı tebrik ediyorum..Hedefimiz olimpiyatlarda Türkiye ye boksta ilk altın madalyayı getirmek olmalıdır..
Buda Bayburtlu sporculara nasip olacaktır diyorum..Allah yardımcınız olsun....

Avatar
a.mehdi öz-almanya 9 yıl önce

şipal ailesini ve dayı tarafı balaban ailesini yürekten tebrik ederiz,bayburtu dünyaya tanıttınız,başarılarınızın devamını cenabı Allahtan niyaz ederiz.tşk,ler

Avatar
Tuzla Evden Eve Nakliyat 9 yıl önce

Geçici süreliğine eşyaların tutulduğu yerlerdir. Genel olarak tadilat
yapılan yerler başta olmak üzere birçok nedenden dolayı eşyaların&

Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Teşekkür edilmesi gereken FENERBAHÇE'yi unutuyorsunuz. Bu kardeşlerimizin yetişmesinde bütün imkanlarını seferber eden onlara sahip çıkan FENERBAHÇE'dir. diğer kurumlar şimdiye kadar nerdeydiniz?

Avatar
Sinan Kaya 9 yıl önce

Olimpiyatlar da başarılar dilerim. Emeği büyük Syn, Seyfullah Dumlupınar Hoca ve bu maraton u olimpiyatlara katılarak taç landıran Şipal kardeşimizi tebrik ederim. Maşaallah.