Şampiyon 'Tuğra Boks'tan

Bayburtlu boksör Hakan Çiğdem, Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Şampiyon 'Tuğra Boks'tan
Bayburt Postası - Bayburtlu boksör Hakan Çiğdem, Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Turnuvası'nda şampiyon oldu. 

Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası tamamlandı. 17-22 Kasım tarihleri arasında Sivas'ta yapılan şampiyonaya ilimizi temsilen Tuğra Boks Spor Kulübü'nden Hakan Çiğdem ve Muhammet Paşaoğlu katıldı. 27 ilden sporcunun katıldığı turnuvada; Iğdır, İstanbul ve finalde Mersinli boksörle ringe çıkan Hakan Çiğdem 52 kilonun şampiyonu oldu. 

Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Faruk Hasetçi'nin de beğenisini toplayan Hakan Çiğdem, Ordu'da yapılacak olan Türkiye finallerinde de şampiyon olması halinde olimpiyat seçmelerine gitmeye hak kazanacak.  

Tuğra Boks Spor Kulübü antrenörü Bekir Paşaoğlu, Sivas'ta yapılan şampiyonayla ilgili, "Şampiyonada Bayburt'u temsilen Tuğra Boks Spor Kulübü'nden iki sporcumuz vardı. Boksörümüz Hakan Çiğdem'den bu başarıyı bekliyorduk. Uzun zamandır yaptığımız çalışmalar boşa çıkmadı. İnşallah Ordu'da da şampiyon olup, olimpiyat seçmelerine katılacağız" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.