Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi

Üniversiteler Arası B Klasman Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası ve Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonasından derecelerle dönen takımlardaki öğrenciler ve antrenörler, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi
Bayburt Postası - Ziyarete; Takımlar Kategorisinde 7. olan Güreş Takımını temsilen 89 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Emincan Enez, 86 kilogramda Türkiye İkincisi olan Abdullah Saklı, 57 kilogramda Türkiye ikincisi olan Muhammet Eygün, 79 kilogramda Türkiye Beşincisi olan Aydoğan Altun, 61 kilogramda Türkiye Beşincisi olan Emre Korkmaz ve antrenörler Dr. Öğr. Üyesi İzzet Uçan ile Öğr. Gör. Bülent Tatlısu katılırken, Takımlar Kategorisinde 3. olan Boks Takımını temsilen ise 49 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Osman Ali Akbulut, 60 kilogramda Türkiye İkincisi olan Hakan Çiğdem ve antrenör Onur Şipal katıldı. Başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik edip başarılarının devamını dileyen Rektör Coşkun, üniversite adına ödüllerini takdim etti. Sporcular ve antrenörler ise desteklerinden dolayı Rektör Coşkun’a, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür ettiler. 

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Genel Sekreter Yardımcısı Nazmi Karabulut, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Murat Kul da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.