Şampiyon boksörlere altın

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 19-24 Kasım 2013 tarihlerinde Bayburt’ta gerçekleşen Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası’nda dereceye giren 6 sporcuyu, altınla ödüllendirdi...

Şampiyon boksörlere altın
Bayburt Postası - Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 19-24 Kasım 2013 tarihlerinde Bayburt’ta gerçekleşen Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası’nda dereceye giren 6 sporcuyu, altınla ödüllendirdi. Bayburt Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile birlikte Kapalı Spor Salonu’nda antrenman yapan sporcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Polat, 19 - 24 Kasım 2013 tarihlerinde ilimizde gerçekleşen Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası’nda dereceye giren 6 sporcuyu, tebrik ederek onlara altın hediye etti.

Gruplarda 1. olan sporcular; Fatih Dumlupınar, Barış Bostancı, Sefa Karadeniz ve Hamza Karakulaklı’yı 3’er altınla, gruplarında 3’üncü olan sporcular; Aykut Gülcü ve İsmail Arıtürk’ü 1’er altınla ödüllendiren Başkan Polat, sporcuları yetiştiren antrenör Seyfullah Dumlupınar’a da 1 altın hediye etti.

Müsabakaların gerçekleştiği tarihlerde il dışında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Polat, “Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Yarışmalarınız esnasında il dışında olduğumuz için aranızda olamadık ama gönlümüz sürekli sizinleydi. Biz bugüne kadar ne yaptıysak yapılması gerekeni yaptık. Gönül istiyor ki kurumlarımızın gücü daha fazla olsun ve size daha fazla katkısı olsun. Çünkü sizlerde Bayburt’un adını bir yerlerde duyuruyorsunuz. ‘Herkesin Bayburt için yapabileceği mutlaka bir şeyler vardır’ diye bir slogan geliştirdik. Sizler de elinizden geldiğince Bayburt için çok şeyler yaptınız. Küçük bir ilden çıkıp da Türkiye şampiyonu olmak, Fener Bahçe’ye sporcu kazandırmak, Dünya Şampiyonluğu’na gitmek, ancak Bayburt’taki fedakâr arkadaşlarımızın gayretleriyle gerçekleşir. Spor İl Müdürümüzün, Seyfullah hocamızın, Agâh hocamızın, Akagündüz hocamızın özel vefakârlıklarıyla elde etmiş olduğumuz bir sonuç” dedi.

Bayburt’un takım sporlarında çok fazla başarılı olamamasına rağmen, bilek güreşinde ve boks müsabakalarında bir çok büyük ilin imrendiği başarılı sonuçları elde ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Polat, “Bu başarı sizin yorucu çalışmalarınızla oluyor. Bu salon ben kendimi bildim bileli boks salonu, o zaman bizde geliyorduk ama biz önce Şair Zihni’nin orada başladık. Hocamızda Hükmü Pekmezci idi. Fedakârlıklarla sizleri çalıştıran, sizlere destek olan hocalarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Salonun imkânlarını mümkün olduğu kadar size sunan Müdürlüğümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gerçekten hepinizi tebrik ediyorum, aranızda olmaktan da mutluyum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah bileğinize kuvvet, kafanıza da dayanma gücü versin. İnşallah hep şampiyon olursunuz.” diye konuştu.

Bayburt Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ise spora vermiş olduğu değer ve sporculara yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Polat’a teşekkür ederek, “Şampiyonada bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. İl dışından gelen misafirlerimizi ağırladınız, yemek ikram ettiniz, şampiyon sonrası bir ödül vaad ettiniz. Bu gibi destekleriniz daha öncede vardı. Artarak da devam ediyor. Ödüllendirmelerinize hocalarımızı da kattınız. Bu konuda Bayburt Belediye Başkan’ı olarak size sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah sizin açtığınız bu yolda bundan sonraki mülki amirlerimizde devam ederler. Sayın Valimiz ’de sporu çok seviyor ve katkı sunma hususunda çok hassaslar. Bayburt sporunun gelişmesi ve ilerlemesi bu gençlerimizin birazda motive ve onure edilmesine bağlıdır. Belediye Başkanı olarak bunu sağladığınız için size çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.