Sakaryaspor deplasmanda yen, evinde Karacabey'e puan kaybet!

Bayburt Özel İdarespor, 34. haftayı 1 puanla kapattı.

Sakaryaspor deplasmanda yen, evinde Karacabey'e puan kaybet!

Bayburt Postası - Lig ikincisi Sakaryaspor'u deplasmanda yenecek kadar gücü olan Bayburt Özel İdarespor, Genç Osman Stadyumu'nda aldığı skorlarla şaşırtıyor. 34. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarındaki Karacabey Belediyespor'a karşılaşan Bayburt Özel İdarespor, maçtan 0-0 sonuçla ayrıldı. 

Saat 14.00'te başlayan maça hızlı başlayan Bayburt Özel İdarespor, ilk dakikalardan itibaren girdiği pozisyonlardan sonuç çıkaramadı. İlk yarının son anlarında, 44. dakikada Emre Şahin'le pozisyona giren Bayburt Özel İdarespor,  net bir gol fırsatını daha tepti. 

Maçın ikinci yarısında da temsilcimizin atakları olsa da bunlar sonuca yansımadı. 89. dakikada kontra atakla rakip sahada pozisyon bulan temsilcimizin bu atağı da gol olmadı. Karşılaşma başladığı gibi bitti. 

Bayburt Özel İdraespor, 22 Nisan'da Muğla deplasmanında Bodrumspor'un konuğu olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 3 yıl önce

Takım ligde kaldı şuan ki futbool un üstüne koyarsak üst ligleri zorlariz ben bunun peşindeyim takım hiç yerde değil birkaç transferle daha iyiolucak olmasına hepimiz çok seviniriz laf sokmanın manası yok kardes

Avatar
Murat 3 yıl önce

Galipgelemdik ama yeniledik basaralir bay69

Avatar
Bayberdi 3 yıl önce

Murat kardeş senin okuma yazma yok galiba gözlerinde görmir takım yerlerde