Rövanş öncesi ağır sonuç: 3-0

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2. Lig’e yükselme play-off ilk maçında Beylerbeyispor’la karşılaştı.

Rövanş öncesi ağır sonuç: 3-0
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2. Lig’e yükselme play-off ilk maçında Beylerbeyispor’la karşılaştı. Hakem Ramazan Keleş’in yönettiği karşılaşma saat 16:00’da başladı. Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen temsilcimizin kontrollü bir oyun anlayışıyla mücadele ettiği maçın ilk 45 dakikasından gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda ev sahibi takımın etkili oyunu vardı. Karşılaşmanın 53. Dakikasında Çağrı Yasan’la 1-0 öne geçen Beylerbeyispor, 77’de Mustafa Çeçenoğlu’yla skoru 2-0'a taşıdı. Kalan dakikalarda rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor için yüklenen Bayburt Grup, kalesinde bir gol daha gördü. Beylerbeyispor’un farkı üçe çıkardığı 90. Dakikada skoru Gökhan Günaydın belirledi. Karşılaşma Beylerbeyispor’un 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İlk maçta avantajlı bir skor için aradığı golü bulamayan temsilcimiz, Gençosman’da çok zor bir 90 dakikaya çıkacak. Karşılaşmanın rövanşı 9 Mayıs Pazartesi günü Bayburt’ta oynanacak.

3. Grup’ta devam eden play-off mücadelesinin diğer karşılaşmasında Çorum Belediyespor, Niğde Belediyespor’u ağırladı. Temsilcimizin Beylerbeyispor’u geçtiği takdirde play-off finalindeki rakibini belirleyecek olan eşleşmenin ilk maçında Niğde Belediyespor rakibiyle 1-1 berabere kalarak büyük bir avantaj elde etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aa 8 yıl önce

İlk 15 dk da 1 gol. Ilk yari bitmeden 2-0 olursa döner. Inananlar asla kaybetmezler. En azından zor bir maç çıkaralım şunlara. BAYBURT PES ETMEZ.

Avatar
alpertunga 8 yıl önce

ilk yarı 2-0 önde kaptılırsa bu maç zorda olsa çevrilir

Avatar
GURBETCİ 8 yıl önce

Birisinin çıkıp bir açıklama yapması gerekmezmi neler oluyo milletin bazı şeyleri bilmesi lazım gerçekleri insanlardan neden saklıyorsunuz hani bu memleketin sahipleri bir memleketin gururuyla bu kadar oynanamaz

Avatar
GALER 8 yıl önce

Hocam biz hala İNANİYORUZ. NE olur pes etme. Beylerbeyi deplasmanda tirt. Çık ve pazartesi günü bir sampiyon gibi oyna, ŞAMPİYON. .