Play-off’ta muhtemel rakip!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 3. Lige yükselme maçında karşılaşacağı muhtemel rakibi belli oldu.

Play-off’ta muhtemel rakip!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un muhtemel rakibi belli oldu. Hafta sonu başlayacak olan 2013 - 2014 Sezonu Bölgesel Amatör Lig sezonu play-off finallerine 2. Turdan katılacak olan temsilcimizin 3. Lige yükselme maçında karşılaşacağı muhtemel rakibinin kendi grubundaki takımlardan biri olması ağırlık kazandı.

Bölgesel Amatör Lig’de gruplarında birinci ve ikinci olan 22 takımın katılacağı play-off müsabakalarındaki eşleşmeler kura çekimi ile belli olurken, gruplarında aynı puana sahip 4 takımın kendi aralarında oynayacağı eleme maçları da belirlenmişti. Yapılan kura çekiminin ardından aynı puana sahip Dersimspor ve Yomraspor maçının galibi, Sincan Belediyespor ile eşleşti. BAL Ligi’ne yönelik uygulanan ve tartışma konusu olan prosedür gereği 26 Nisan’da Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak bu karşılaşmayı geçen takımın Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un rakibi olma ihtimali yüksek.

Dersimspor veya Yomraspor


Edinilen bilgiye göre play-off finallerine 2. turdan katılan takımların eşleşmesi kura çekimi yapılmadan TFF tarafından belirlenecek. Grubunu lider bitiren takımların kesin olmamakla birlikte ilk etapta 2. Tura yükselirse eğer bölge takımlarından biriyle eşleştirilecek. Buna göre, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un Dersimspor veya Yomraspor takımlarından biriyle karşılaşması en yüksek ihtimal. Dersimspor ve Yomraspor maçının galibi ile karşılaşacak olan Sincan Belediyespor da 1. Kademe maçını geçtiği takdirde temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında.

26-27 Nisan’da oynanacak olan karşılaşmaların ardından temsilcimizin rakibi TFF tarafından kesin olarak açıklanacak.

3. Lige terfi edebilmek için gruplardan çıkan 20 takım ile birlikte puan eşitliğine sahip 4 takımın mücadele edeceği play-off finallerinin takvimine göre eleme maçları ve 1. Kademe maçlarının programı şöyle:

Eleme maçları- 26 Nisan 2014

Dersimspor ve Yomraspor galibi - Sincan Belediyespor
Manisa Belediyespor – Somaspor (Bu maçın galibi play-off'a 2. turdan katılacak)

Play-off 1. Kademe – 27 Nisan 2014

Çatalcaspor – Sultan Beyli Belediyespor
Halide Edip Adıvar SK – Sorgun Belediyespor
Tatvan G.Birliği – Niğde Belediyespor

Play-off finallerine 2. Turdan başlayacak olan takımlar

Grup Birincileri: Bayburt Grup Özel İdare Gençklikspor,  Mardinspor, Erzin Belediyespor,  Zara Belediyespor, Ceyhanspor, Etimesgut Belediyespor, Çine Madranspor, Tire 1922, Arnavutköy Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Edirnespor GK,

Bay çeken ikinciler: 44 Malatyaspor, İzmirspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Finalist 10 yıl önce

Takımların gücüne ve mantığa göre ,Sincan Belediye hayırlı olsun....