Play-off rakibi belli oldu, hedef 2. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezon 37. hafta maçlarıyla sona erdi.

Play-off rakibi belli oldu, hedef 2. Lig
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezon 37. hafta maçlarıyla sona erdi. Son maçında Darıca Gençlerbirliği ile oyanayan ve maçtan 1 puanla ayrılarak ligde ikinci sıraya yükselen Bayburt Grup'un play-off'taki rakibi Beylerbeyispor oldu. 

Genç Osman Stadyumu'nda saat 15.30'da başlayan ligin son maçını Batuhan Gültek, Nevzat Teker ve İlker Ayten üçlüsü yönetti. Ligin 35. haftasında oynanan Gölcük maçında alınan ceza sonrası seyircisiz oynanan Darıca maçında temsilcimiz rahat bir futbol sergiledi. Play-off'a çıkmayı garantileyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor sezon boyunca daha çok yedek kadroda yer almış oyuncularla çıktığı son hafta maçından 1 puanla ayrıldı. 

45. dakikada Fatih Arat'ın attığı golle maçın ilk yarısını 1-0 galip tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. 76. dakikada Murat Can Bölükbaşı'nın attığı gol skoru belirledi. 1-1   



Rakip Beylerbeyi, ilk maç deplasmanda

Öte yandan sezon başında koyduğu play-off hedefine ulaşan temsilcimizin ilk rakibi Beylerbeyispor oldu. Statüt gereği ligi ikincisinin beşinciyle, lig üçüncüsünün ise dördüncüyle oynayacağı play-off maçları hafta içi başlıyor. Son maçından 1 puanla ayrılarak aynı puana sahip olduğu Niğde Belediyespor'un ikili averajla önüne geçen Bayburt Grup, lig beşincisi Beylerbeyispor'la karşılaşacak. 5 Mayıs Perşembe günü İstanbul deplasmanında oynanacak olan ilk maçın ardından rövanş 9 Mayıs'ta Gençosman'da oynanacak. Play-off mücadelesindeki diğer maç ise Niğde Belediyespor ile Çorum Belediyespor arasında oynanacak. 

Öte yandan Kastamonuspor'un 2. Lig'e yükseldiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup'tan Körfez İskenderunspor, Tavşanlı Linyitspor, Çine Madran ve Sandıklıspor ise BAL Ligi'ne düşen ekipler oldu.  

Anahtar Kelimeler:
Bayburt GrupBeylerbeyispor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.