Özbek’ten moral ziyareti

Sezon boyunca Bayburtspor taraftarından büyük destek gören Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek de her fırsatta ilgi gösteriyor.

Özbek’ten moral ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da, Bölgesel Amatör Lig play-off finali öncesi heyecan sürüyor. Uzun yıllar sonra Bayburt’ta profesyonel lig hasretine son vermek için önündeki tek engel play-off maçını geçmek isteyen temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, çalışmalarına devam ediyor.

Sezon boyunca Bayburtspor taraftarından büyük bir destek gören takıma Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek de hep fırsatta ilgi gösteriyor. Teknik direktör Bülent Topuzoğlu gözetiminde devam eden hazırlıkları yakından takip eden Özbek, takımın son antrenmanını izledi. İdmanın bir bölümünü izledikten sonra futbolcularla kısa bir görüşme yapan Özbek, teknik heyete play-off öncesi başarılar diledi.

Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız’ın da katıldığı ziyarette bir açıklamada bulunan Özbek, tüm Bayburt’un play-off maçını beklediğini söyledi. Takımın taraftar, futbolcu, yönetim üçlüsüyle kendini gösterdiğini belirten Özbek, Bayburtspor taraftarından da her yerde övgüyle bahsettiğini ifade etti.

Özbek, "Tüm Bayburt’un nefeslerini tutup beklediği play-off maçı öncesi takımımızın idmanını izledik. Gördüğüm tablo şudur: Şehir hazır, futbolcularımız hazır, sadece rakibimizin ve oynanacak tarafsız sahanın belli olmasını bekliyoruz. Moraller üst seviyede. Farklı bir puanla grubumuzu lider tamamladık. Artık hedefe bir maçımız kaldı. Uzun bir maratonun ardından inşallah emeklerimiz boşa gitmeyecektir. Önce futbolcularımızın alın teriyle sonra da dualarımızla hedefimizi yakalayıp şehrimizi bayram havasına çevireceğiz. Hocamıza da söylediğim gibi önce centilmenliğin sonra da Bayburt’un kazanacağı bir karşılaşma olsun. Zaten taraftar, futbolcu, yönetim üçlüsü kendini tüm Türkiye’ye göstermiştir. Ben her yerde gururlanarak 10 bin kişilik taraftar grubuna oynayan bir takımımız olduğundan bahsediyorum. Bugün Türkiye liglerinde bile birçok takımın böyle bir taraftar grubu yoktur. Bayburt Grup gibi bir firmanın sponsorluğuyla gücümüze güç kattık, bunu karşılaşmalarda aldığımız skorlarla da göstermiş olduk. Futbolun bir ekip işi olduğunu play-off maçında da göstererek şampiyonluk kupasını ilimize getireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlke 10 yıl önce

İnşallah cikar

Avatar
Üniv önünde 10 yıl önce

1 mayıs işçinin emekçinin bayramı.. Toplanalım yoldaşlar

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Futbola verdiğin önem kadar hızlı trenede verseydin proje kabul görmüştü. Feramüz Üstün kadar olamadın, yazık.

Avatar
Abbas Çelik 10 yıl önce

Yıllar önce Bayburt 2. ligde idi, dolayısıyla değişen bir şey yok! Bayburtlu yorumcu güzel açıklamış!!! Bayburtta işsizlik var!!! Yerinde say, uyu!!!

Avatar
feramüz 10 yıl önce

açın halınden tok ne anlar.!,?,sahipsiz bayburt..

Avatar
abbas yolcu 10 yıl önce

Gereksiz yorumlar yapılıyor..Spor çok farklı kulvar, şunu da herkes bilsin, demir yolu projesinin hattı kesinleşmedi , stadın türbinleri yapılıyor, eski türbinlerin yenilenmesini ,kapalı spor salonu yapılmasını talep edelim....İşsizliğe çözüm bulunamadı diye insanlar spor tesislerinden geri mi kalsın.....Haberle ilgili yorum yapalım lütfen.......

Avatar
abbas çelik 10 yıl önce

abbas yolcu bey,spora karşı değiliz,amma velakin tren için 18000 bin imza toplandı,
sn vekil beye verildi,sn başbakana iletmedi.?acaba neden??,cevap versin.?,yoksa
utanıyormu!!.bayburtlunun öğrenmesi,bilmesi hakkı değilmi,?yetti artık.tren ulusal bir
proje,dir.!!,öyle değilmi?.g.hane m.vekil,sn kemalettin beyi,tebrik ediyoruz.vesselam.

Avatar
Şahika 10 yıl önce

Paralel yapı diye bas bas bağıranlar.... Ver yansın edenler... Başörtüsü şiarımızdır diyenler. İşte size ibret vesikası: Bir rektör düşünün ilahiyat kökenli... Ne olmuş diyeceksiniz, değil mi? Kendi kadrosu başka bir üniversitede ama Bayburtlu ve muhafazakar yapıda biri... Canım olabilir. Ne olmuş yani... Olan şu: kendi kadrosunun bulunduğu üniversiteden getirdiği ve bu üniversitenin bir mühendislik fakültesine atadığı dekan. Kim bu zat? Kadrosunun bulunduğu üniversitesinde kendi bölümündeki başörtülü bir öğrenci hakkında tutanak tutarak okuldan atılmasına neden olan ve şu an da bu üniversitede ilahiyat kökenli bir rektör tarafından dekanlıkla ödüllendirilen biri...