Ne yaptı etti, ipten döndü!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, kritik deplasmandan 3 puan çıkarmayı başardı.

Ne yaptı etti, ipten döndü!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, kritik deplasmandan 3 puan çıkarmayı başardı. Karşılaşmanın hemen başında bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan temsilcimiz, ikinci yarıya da golle başladığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda saat 15.30’da başlayan karşılaşmayı hakem Ali Şükrü Beldüz yönetti. Her iki takımın da mutlak galibiyete ihtiyacı olduğu karşılaşmanın ilk golü 11. Dakikada geldi. Hüseyin Emre Durmuş’la 1-0 üstünlüğü yakalayan temsilcimiz ilk yarıyı da bu skorla kapattı.

Temsilcimiz ikinci yarıya da golle başladı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde bu defa suskun golcü Anıl Gir sahneye çıktı. Anıl, takımını 2-0 üstünlüğe taşıyan golü atarken maçın da skorunu ilan etti.

Rakipler de kazandı, son hafta maçından 1 puan çıkarmak zorunda

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 33. Hafta maçları tamamlandı. Bugün aynı saatte başlayan 9 karşılaşmanın ardından Anadolu Üsküdar 1908 şampiyonluğunu ilan ederken, grupta play-off ve küme düşme mücadelesi tüm heyecanıyla sürüyor.

Son haftalarda gelen mağlubiyetlerle grupta küme düşme tehlikesi yaşayan temsilcimiz, bugün alınan galibiyetin ardından ligde kalmayı garantilemek istiyordu. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 33. haftada puanını 41’e yükseltmesine rağmen, en yakın rakipleri kazandığı için küme düşmeme ihtimali bulunuyor. Mağlup plması halinde ligde kalma şansı da bulunan temsilcimiz sürprize yer vermemek için son hafta maçından 1 puan çıkarmak zorunda.

Ligde 33. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Ayvalıkgücü Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-2
Balçova Yaşamspor - İstanbul Güngörenspor: 3-1
Bergama Belediyespor - Etimesgut Belediyespor: 2-0
Van BBSK - Erzin Belediyespor: 2-1
Sakaryaspor - Beylerbeyi: 0-0
Anadolu Üsküdar 1908 - Ankara Demirspor: 4-0
Kayseri Şekerspor - Kahramanmaraş BBSK: 1-1
Silivrispor - BB Erzurumspor: 3-0
Sandıklıspor - Orhangazispor: 3-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Tebrikler