Muhtarlar Derneğinden moral ziyareti

Bayburt Muhtarlar Derneği, Bayburt İl Özel İdarespor’a moral ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar Derneğinden moral ziyareti
Bayburt Postası - Bu sezon başında yapılan oluşumda üzerine düşen görevi yapan Bayburt Muhtarlar Derneği, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bayburt İl Özel İdarespor’a ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Ebubekir Altundaşoğlu, 3. Lig 3. Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Bayburt İl Özel İdarespor’un başarısı ile gurur duyduklarını ifade ederek, “Takımımız sezon başında Bayburt’un ortaklaşa verdiği desteği en güzel şekilde temsil ediyor, bizi gururlandırıyor. Bugün futbolcularımızı antrenmanda ziyaret ederek, tatlı ikram ettik, moral vermek istedik” dedi.

Dernek olarak kulübe kombine bilet desteği de verdiklerini söyleyen Altundaş, kulübe emek veren yöneticilere, çalışanlara, teknik ekibe, futbolculara balarılar dileyerek, tüm Bayburt halkını 9 Aralık 2018 Pazar günü Gençosman Stadyumu’nda Ankara Adliyespor ile yapacağı karşılaşmaya davet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.