Milli Takım, Hakan'la kazandı

Lüksemburg ile hazırlık maçında karşılaşan ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golü 87. dakikada Hakan Çalhanoğlu attı.

Milli Takım, Hakan'la kazandı
Bayburt Postası - Milli Takım, Lüksemburg ile hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golü 87. dakikada 30 metreden Hakan Çalhanoğlu attı.

Euro 2016 Elemeleri'nde Hollanda ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan milliler, hazırlık maçında Lüksemburg ile karşılaştı. Milli Takım karşılaşmada golü 4. Dakikada buldu. Arda Turan'ın pasıyla topla buluştuktan sonra ceza yayının üzerinden sert vuran Mevlüt Erdinç’le Türkiye 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 30. Dakikasında Lüksemburg, Mario Mutsch'la eşitliği yakaladı. İlk devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Milli Takım baskılı oynadı.Çok sayıda gol fırsatından yararlanamayan ay-yıldızlıları galibiyete taşıyan gol Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.

Hakan’ın, yaklaşık 30 metreden çok sert vurduğu top, Lüksemburg savunmasına çarptı ve ağlarla buluştu. Karşılaşma bu golle 2-1 tamamlandı.

Hakan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için zor bir maçtı, böyle sahada oynamak zor çünkü alışık değiliz. Elimizden geleni yaptık, şansımız da vardı golleri atsaydık daha yüksek bir skorla ayrılabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz, iyi bir moral ve motivayon oldu" dedi.

Hakan Çalhanoğlu'nun milli forma ile ilk golü: İzlemek için lütfen tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.