Milli gururumuz bugün ringe çıkıyor

Milli gururumuz Onur Şipal AIBA Pro Boxing turnuvasında ikinci maçına çıkıyor.

Milli gururumuz bugün ringe çıkıyor
Bayburt Postası - Milli gururumuz Onur Şipal AIBA Pro Boxing turnuvasında ikinci maçına çıkıyor. AIBA’nın (Dünya Boks Birliği) bu yıl uygulamaya koyduğu AIBA Pro Boxing turnuvasının ilk maçında Litvanyalı rakibini geçerek ikinci tura yükselen Şipal, bugün Azerbaycan’n Başkenti Bakü’de ikinci maçını yapacak. 

Canlı izlenebilecek

Her siklette 8 boksörün katılabildiği uluslar arası organizasyonda Türkiye’yi temsil eden 2 boksörden biri olan Onur Şipal, bugün Kenyalı rakibi karşısında tur arayacak. 69 kiloda mücadele eden Şipal’in Kenyalı rakibi Rayton Okwiri ile karşılacağı maç Türkiye saatiyle saat 17.00’de başlayacak. Milli gururumuzun maçı İdman Azerbaycan televizyonundan naklen izlenebilecek.  

Dumlupınar: “Onur Şipal bir markadır”

Bir çok Bayburtlu genci olduğu gibi Onur Şipal’i de Türk Boksuna armağan eden Türk Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar hazırlık aşamasında gazetemize yaptığı açıklamada, “Onur Şipal bir markadır. Profesyonel ligde daha yeni ve çok iyi başarılara imza atacağına inanıyorum. 69 kiloda dünyada 8 sporcu arasına girmesi onun kalitesini gösteriyor. İnşallah turnuvada şampiyon olup Rio olimpiyatlarının vizesini alacağız” demişti.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.