Mardinspor'da istifa!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselme maçında karşılaşacağı rakibi Mardinspor’da Teknik Direktör Seyithan Özdaş'ın istifa ettiği açıklandı.

Mardinspor'da istifa!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselme maçında karşılaşacağı rakibi Mardinspor’da Teknik Direktör Seyithan Özdaş'ın istifa ettiği açıklandı. Yerel yayın yapan bir haber sitesinin verdiği bilgiye göre uzun bir süredir mali sıkıntıların yaşandığı kulüpte, takımı play-off final maçına motive etmekte zorluk çektiğini söyleyen Özdaş'ın, teknik heyetle birlikte istifa ettiği belirtildi. Özdaş, “Son gelişen olaylar yani ekonomik sıkıntılardan dolayı son iki haftadır takımımızı Play-Off final maçına motive etmekte zorluk çektiğimize inandığımız için bu gururlu görevimizden teknik heyet olarak istifa ediyoruz” dedi.

Özdaş'ın yaptığı açıklamada, ”Aylardır çektiğimiz ekonomik sıkıntılara rağmen futbolcu kardeşlerimizle beraber yılmadan, usanmadan el birliğiyle, her hafta final niteliğinde çok zorlu maçlarımızı kazanarak gruptan birinci olarak çıktık. Ancak son gelişen olaylar yani ekonomik sıkıntılardan dolayı son iki haftadır takımımızı play-off final maçına motive etmekte zorluk çektiğimize inandığımız için bu gururlu görevimizden teknik heyet olarak istifa ediyoruz. Mardinspor’a final maçında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Özdaş’ın daha önce kulübün mali sıkıntıları ile ilgili uyarıda bulunduğu öğrenilirken, konuyla ilgili kulüpten herhangi bir açıklama yapılmadı.

Mardinspor taraftarından protesto yürüyüşü

Öte yandan Mardinspor taraftarları geçtiğimiz günlerde takımlarına destek için yürüyüş düzenlemişti. Yaklaşık 50’ye yakın bir grup taraftar bir araya gelerek kulübün kapanma aşamasına gelmesini protesto etmişti. Taraftarlar adına açıklama yapan Mervan Kerelti, Mardinspor'un şampiyon olduğu halde kapanmakla baş başa kaldığını söyleyerek, destek çağrısında bulunmuştu. Kerelti, şu açıklamayı yaptı:

“Mardinspor'un 3. Lige çıkması gerekirken bizim kulübümüz şampiyon olduğu halde kapanmakla baş başa kalmış. İş adamlarına, milletvekillerine ve şehrin önde gelenlerine sesleniyoruz. Bu şehrin sadece bir takımı var oda Mardinspordur, onu da bu gençlerin elinden almayın Mardinspora destek çıkın”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.