Malatya'da ilk idman

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Malatya’da ilk idmanını yaptı.

Malatya'da ilk idman
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Malatya’da kampa girdi. Dün Bayburt’tan taraftarların uğurlama töreniyle çıkan temsilcimiz gece indiği Malatya’da Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde bugün itibariyle çalışmalarına başladı. Hafta sonu Cumartesi günü oynanacak Mardinspor maçı için hazırlıkların sürdüğü kampın ilk idmanına, Malatya'da bulunan Bayburtlu vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Malatya Valisi Bayburtlu Vasip Şahin’in akşam yemeği verdiği takımda Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un idmanını ziyaret eden Bayburtlu bir grup vatandaş da tatlı ikram etti.
 
Malatya Türkiye Futbol Federasyonu sahasında yapılan antrenman sonrası bir değerlendirmede bulunan teknik direktör Bülent Topuzoğlu, "Biz son düzlüğe çıktık artık. Hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun artık dönüşü olmayan bir yola girdik. Bunun için son final maçında performansımızı en üst düzeye çıkarıp, dikkatimizi en üst düzeyde toplayıp, sahada kazanma arzusunu en üst düzeye çıkarıp inşallah bu 90 dakika sonun da şampiyonluğu 13 yıldır hasret olan Bayburt’a getirmek istiyoruz. İnşallah bu yönetime, bu futbolculara nasip olacak bu kupayı kaldırmak. Onun için ben takımıma güveniyorum. İnşallah final şansı bizim yanımızda olur. Bununla beraber bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. İnşallah bizi destekleyecekler buna canı yürekten inanıyorum. Centilmence güzel bir maç oynayıp, inşallah kupayı Bayburt’a getirmek istiyoruz" dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Spor Genel Kaptanı Yaşar Kobal ise, taraftara çağrıda bulunduğu açıklamasında, "Taraftarımızın bu coşkusuna ve inancına layık olmaya çalışacağız. Final maçını Allahın izniyle alarak ilk hedefimize ulaşmış olacağız. Özellikle maça gelemeyecek olanlardan bizlere dualarını bekliyoruz. Türkiye'nin her yerindeki Bayburtluları herkesi Malatya’daki maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı.



“12 yıllık özlemi sona erdirin”

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ekibi, Malatya Valisi Bayburtlu Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. Teknik heyeti ve futbolcuları ağırlayan Vali Şahin, temsilcimizi grup şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Maçın Malatya’da oynananacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Şahin, maça gelecek seyircilerin Bayburt ismine yakışır bir şekilde centilmence takımı desteklemelerini istedi.

Vali Şahin daha sonra, Malatya Grand Aksaç Otel’de kamp yapan takıma iadei ziyarette bulundu. Ziyarette akşam yemeği veren Vali Şahin, burda yaptığı konuşmada final maçında takıma başarılar diledi. Vali Şahin, futbolcular seslenerek, “Sizlerden başarı bekleyen hemşerilerimize bu sevinci yaşatın ve 12 yıllık özlemi sona erdirin” dedi.



Hemşerilerimizden tatlı ikramı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a Malatya'da görevli az sayıdaki Bayburtlu vatandaşlar da ilgi gösterdi. Malatya Türkiye Futbol Federasyonu sahasında antrenmanı izlemeye gelen Hakan Uçar, İsmail Bilgin, Fatih Çeçen ve Salih Güveli takıma tatlı ikram edip final maçında başarı dilediler.

Kaptana doğum günü sürprizi


Öte yandan takım kaptanı Erhan Namlı’ya futbolcular tarafından sürpriz yapıldı. 40 yaşına giren tecrübeli futbolcu, doğum günü için sürpriz bir kutlama yapan takım arkadaşlarına teşekkür etti. Namlı, “Bu özel günü hatırladıkları için hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah final maçını kazanarak bizde Bayburt’a çok özel bir bir gün yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.