Ligler ne zaman başlayacak?

Süper Lig ve 1. Lig sezon planlamasını açıklayan TFF'nin 2. Lig ve 3. Lig ile ilgili de açıklama yapması bekleniyor.

Ligler ne zaman başlayacak?
Bayburt Postası - 2014-2015 futbol sezonu öncesi Süper Lig ve 1. Lig sezon planlamasını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2. Lig ve 3. Lig ile ilgili sezon planlaması hakkında açıklama yapması bekleniyor. TFF daha önce yaptığı açıklamada, Süper Lig ve PTT 1. Lig sezonunun ne zaman başlayacağı açıklarken, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig ile ilgili herhangi bir bilgi vermemişti. TFF'nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig 29-31 Ağustos 2014'te başlayıp 31 Mayıs 2015'te, PTT 1. Lig ise 30-31 Ağustos 2014'te başlayıp 24 Mayıs 2015'te sona ereceği bildirilmişti. Bu açıklamanın ardından diğer ligler için halen bir bilgi verilmedi.

TFF’nin bu tutumu önümüzdeki sezon 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele edecek kulüplerin tepkisine neden olurken, sadece Süper Lig ve 1. Lig ile ilgili sezon planlamasının açıklanması diğer liglerde sezonun daha geç başlayacağı şeklinde yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.