Ligin ilk yarısını 3 puanla kapattık

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpsor, ligin 17. haftasında konuk olduğu Kayseri deplasmanından 3 puanla dönüyor.

Ligin ilk yarısını 3 puanla kapattık
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpsor, ligin 17. haftasında konuk olduğu Kayseri deplasmanından 3 puanla dönüyor. Ligin son sırasında yer alan Kayseri Şekerspor'a karşı 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen temsilcimizin gollerini İbrahim Kongur (2), Hüseyin Emre Durmuş ve Orçun Selduman kaydetti. Temsilcimiz ikinci deplasman galibiyetini alarak kapattığı ligin ilk yarısında puanını da 21'e yükseltti.



Saat 13.30'da Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanan maçı İstanbul Bölgesi hakemleri Selim Özen, Murat Demir  ve Tuncay Çalıkoğlu yönetti. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oyununu Kayseri Şekerspor'a kabul ettiren temsilcimiz  ilk golü 25. dakikada buldu. Hüseyin Emre Durmuş attığı golle 1-0 öne geçen temsilcimizin diğer gollerini 38 ve 56 ve 74. dakikalarda buldu. Son haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran golcü oyuncu İbrahim Kongur çıkışını 2 golle süslediği maçta, temsilcimizin son golünü ise Orçun Selduman kaydettti. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 73. dakikada Tugay Komşu kaydetti.

Şentürk: "İlk devreyi mutlu kapattık"


Kayseri Şekerspor'la oynanan maçta takımla birlikte olan Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Takımımıza her zaman olduğu gibi güveniyoruz.Bizim için ligdeki mücadele kupadan daha önemli. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Oyuncularımız çok iyi bir performans gösterdiler. Ben buraya kadar gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza, takımımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Çok iyi takviyeler yapacağız"


Devre arasında transfer çalışmalarının sürdürüleceğini ve ikinci yarıya şampiyonluğa kilitlenmiş bir takım olarak gireceklerini söyleyen Şentürk, şunları söyledi:

"Ligdeki hedefimiz belli. Bu hedefe göre transferlerimizi yapacağız. Çok iyi takviyeler yaparak takımızı daha üst sıralara, şampiyonluğa taşıyacağız inşallah. Ben son 4 maçında 11 gol atarak etkili oyun sergileyen oyuncularımı ve teknik heyetimi kutluyorum."

17. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:


Kayseri Şekerspor - Bayburt Grup Özel İdare: 1-4         
Sakaryaspor - Orhangazispor: 1-1         
Anadolu Üsküdar 1908 - BB Erzurumspor: 0-0         
Silivrispor -  Erzin Belediyespor: 4-2         
Balçova Yaşamspor - Kahramanmaraş BBSK: 3-0         
Sandıklıspor - İstanbul Güngörenspor: 2-1        
Bergama Belediyespor - Beylerbeyi: 0-0         
Ayvalıkgücü Belediyespor - Ankara Demirspor: 2-1         
Van BBSK - Etimesgut Belediyespor: 2-1     






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muratyk 9 yıl önce

Bahattin hoca takımın çehresini değiştirdi uzun yıllar Bayburta inşallah hizmet eder...

Avatar
S.Türk 9 yıl önce

Bir hocanın bazen takıma 10% katkısı olur bazende100% olur.

Avatar
İsmail KONGUR 9 yıl önce

Bravo TAKIM. Bravo Bayburt Halkı...

Avatar
gerçek taraftar 9 yıl önce

Bayburtun futbolcularını, büyük takımlarda görmek gurur kaynağımız olacak, Bayburt
futbolcu üreten il olmalı, kulüp para da kazanmalı,bunun temeli iyi futbolcuların izlenmesi ,transferde isabet oranının yüksekliğine bağlıdır..
Bahattin hocayla istikrar ve devamlılık önemli derken, bütün ipler Bahattin hocanın elinde yeter ki,( HATIR ,GÖNÜL İLİŞKİLERİYLE ) kulübe futbolcu doldurulmasın..
En evvel kendini harcar,sonra bizi ,sonrada Trabzon futboluna kötü katkı sağlar..