Ligde de ‘birer birer’ yükseliyor

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kupada da, ligde de birer birer yükseliyor.

Ligde de ‘birer birer’ yükseliyor
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor İzmir deplasmanından puanla dönüyor. Spor Toto 3. Lig’in 4. haftasında sahasında Bergama Belediyespor’a konuk olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig’deki ilk galibiyetini almak isteyen ev sahibi Bergama Belediyespor’a karşı zorlu 90 dakikadan 1 puan çıkarabilen temsilcimiz, puanını 5’e yükseltirken ligde 7. sıraya yerleşti.

Hakem Erkan Yurtsever’in yönettiği karşılaşma Bergama 14 Eylül Stadı’nda saat 16.30'da başladı. Az sayıdaki Bayburtspor taraftarının temsilcimize destek vermek için tribünde yerini aldığı karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.

Hafta içinde Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde 2. Lig takımı güçlü Pendikspor’u eledikten sonra ligde de haftayı 3 puanla kapatmak isteyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 90 dakika aradığı golü bulamadı. Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor’la 2-2 berabere kalarak evinde 2 puan kaybeden temsilcimiz, mutlak galibiyet beklediği deplasmandan da 1 puanla döndü.

Lige evinde aldığı mağlubiyetle başladıktan sonra kupada 2 tur yükselen ve ligde 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 7. sıraya yükseldi. 

3. Lig 3. Grup'ta 4. Hafta alınan toplu sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:

Sandıklıspor - BB Erzurumspor: 0 - 1
Balçova Yaşamspor - Silivrispor: 1 - 3       
Bergama Belediyespor - Bayburt İl Özel İdare: 0 - 0
Ayvalıkgücü Belediyespor - Erzin Belediyespor: 3 - 0
Beylerbeyi - Orhangazispor: 2 - 2
Etimesgut Belediyespor - İstanbul Güngörenspor:     1 - 2
Kayseri Şekerspor - Anadolu Üsküdar 1908: 3 - 0
Van BBSK - Kahramanmaraş BBSK: 1 – 0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
puan durumu 10 yıl önce

puan durumu hatalı, lider Ankara Demir

Avatar
Gurbetçi 10 yıl önce

İyi gidiyoruz, istikrarlı tek,tek fakat tek farklı galibiyetlerin garantisi yok, Van belediye maçına çok iyi hazırlanmalıyız.. Sakarya maçındaki gibi bencil davranışlarımız olmamalı, disiplini elden bırakmayalım, iyi konsantre farkı getirir diyorum..... Sporcu ve teknik heyete başarılar dilerim.....