Lig sonuncusundan beklenmedik darbe: 1-3

TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğun en önemli adayı olan Bayburt İl Özel İdarespor evinde şoka uğradı.

Lig sonuncusundan beklenmedik darbe: 1-3
Bayburt Postası -  25. Hafta karşılaşmasında lig sonuncusu Bucaspor’u ağırlayan temsilcimiz hiç bir varlık göstermediği maçtan mağlup ayrıldı. Lig ikincisi Kocaelispor’un Serik Belediyespor karşısında aldığı 3 puanla aradaki fark 6’ya düştü.

Gençosman Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanan maçta ilk golü temsilcimiz buldu. 31. Dakikada Serdar Eylik’in attığı golle öne geçen temsilcimiz geride kalan dakikalarda rakip karşısında pek bir varlık gösteremedi.

Bucaspor’un gollerini 41’de Cuma Menize, 52’de İsa Güler ve 81’de Yıldıray Koçal kaydetti. Karşılaşma 3-1 Bucaspor’un üstünüğüyle tamamlandı. Maç sonunda taraftarlar bazı futbolculara tepki gösterdi. 

Öte yandan temsilcimiz hafta sonu çok zor bir maça daha çıkacak. Temsilcimiz 10 Mart Pazar günü deplasmanda Serik Belediyespor'la karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 5 yıl önce

Beleşçi zihniyet başlığından sonra takıma zarar verdiler. Hoca ise tam bi fiyasko idi

Avatar
yasin 5 yıl önce

Daha çok darbe yer böyle giderse....

Avatar
Emmi 5 yıl önce

6 puan önde olan takımın hocasına söv futbolculara söv 2.lig bu seyirciyle olmaz asıl doğru yerimiz amatör

Avatar
metin 5 yıl önce

önüne gelen fırsatları tek tek tepti son dakkalarda yenen goller ve kaçan galibiyetler ve yenilgiler en son da son sıradaki takıma sahanda yeniliyorsan sen şampiyon olamazsın

Avatar
Baybars 5 yıl önce

Korkarim yaklastigimiz sampiyonluk elden gidecek bu gidisle takimda yolunda gitmeyen isler var sanirim