Lider’in Antalya kampı devam ediyor

Bayburt İl Özel İdarespor devre arası hazırlıklarını sürdürüyor.

Lider’in Antalya kampı devam ediyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un ilk yarısını namağlup lider tamamlayan ve Türkiye’de profesyonel liglerin tek namağlup takımı ünvanını elinde bulunduran Bayburt İl Özel İdarespor ligin ikinci yarısına daha güçlü girebilmek için hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Ersoy Özbek, gazetemize yaptığı açıklamada bu yıl Bayburt’tan çok önemli bir destek gördüklerini ve kendilerinden beklentinin bir üst lig olduğunu belirterek, şampiyonluğa ulaşmak için gereken çalışmayı ve hamleleri yaptıklarını söyledi.



Takımla birlikte Antalya’da bulunan Özbek, yarın (6 Ocak Pazar) itibariyle hazırlık maçlarına başlayacaklarını ve ilk hazırlık maçını Niğdespor’la yapacaklarını belirtti.

8-10 Ocak tarihlerinde iki ayrı hazırlık maçı daha yapacaklarını söyleyen Özbek, olası rakiplerin İstanbul ekibi Erok ve Nevşehir olduğunu dile getirdi. 

“İki transfer yaptık, üçüncü de olabilir”

Başkan Özbek, teknik heyetin raporları doğrultusunda takıma iki isim daha kazandırdıklarını söyleyerek, “Erzincanspor’dan sağ açık Eser Yayla ile Batman Petrolspor’da sol açık Emre Bayram'ı renklerimize bağladık. Hazırlık maçları sonrası teknik heyetimizden gelecek rapora göre bir transfer daha yapabiliriz. Bu yıl uzun yıllardır arzu ettiğimiz 2. Lig hedefimizi inşallah yakalayacağız” dedi. 

Öte yandan temsilcimiz Antalya kampını ayın 13’ünde bitirip Bayburt’a dönecek. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Forvet Orta Saha Şart Hızlı Kaliteli İki Futbolcu Lazım İkinci Yarı Zorlu Bir Maraton Bizleri Bekliyo

Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Bayburt Sporumuza başarılar diliyorum.
Kadro yenileme çalışmaları haberini görünce ve Erzincan ifadesi yer alınca,şunu hatırlatmak istedi,daha önce Erzincan da oynayan Aybars isimli futbolcuyu alabilsek şampiyonluk garanti diye bilirim