Lider'e bir takviye daha

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ara transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala Kerim Konur’u renklerine bağladı.

Lider'e bir takviye daha
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ara transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala Kerim Konur’u renklerine bağladı. BAL Ligi 1. Grup’ta lig ikincisi Beşikdüzüspor’un 5 puan önünde lider durumda olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, şampiyonluk parolasıyla çıktığı ligde mutlu sona ulaşmak için kadrosuna bir takviye daha yaptı.

Devre arasında Fatsa Belediyespor’dan Gökhan Özkan ve Dersimspor’dan Nijerya uyruklu golcü Uchechukwu Victor Odımba’yı renklerine bağlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor transfer çalışmalarını 1989 doğumlu ön libero Kerim Konur’la sürdürdü.

BAL Ligi 6. Grup ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor’dan transfer edilen Kerim Konur’un Adanademirspor, Adıyamanspor, Orhangazispor, Alibeyköyspor ve Beylerbeyispor gibi profesyonel takım tecrübesi de bulunuyor.

Topuzoğlu: "Kadromuzu daha sağlam tutmak istiyoruz"


Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, takım kadrosunun BAL Ligi’ne rahatlıkla yetecek bir kadro olduğunu fakat play-off sistemi dolayısıyla daha güçlü bir kadroya ulaşmak için yeni transferler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yahya Topçu’nun cezalı olduğu bir dönemde Kerim Konur’un transferinin anlamlı olduğunu ifade eden Topuzoğlu, “İşi daha sıkı tutmak istiyoruz ve kadromuzu daha sağlam tutmak istiyoruz. Bu doğrultuda Kerim Konur’u transfer ettik. Gücümüze güç katacağına inanıyoruz. Transferde büyük emekleri olan Gölbaşı’daki Bayburtlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit 10 yıl önce

Oğuza yazık mı oldu ne

Avatar
Hakan 10 yıl önce

Oguzhan Köse o mevkinin adamı işte..

Avatar
Cetin 10 yıl önce

Transfer hayırlı olsun, bilmek istediğim altyapıya veya tesis olarak ne biçim bir yatırım var , böyle yok o transfer bu transfer Bayburt halkına ve gençliğine bir faydası yok ,sadece seyirci olunur ,