'Kurukafalar’dan kombine destek!

Kurukafalar taraftar grubu yeni sezonda takıma destek vermek adına toplu kombine bilet satın aldı.

'Kurukafalar’dan kombine destek!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a Bayburtspor taraftar grubundan anlamlı destek geldi. Kurukafalar taraftar grubu yeni sezonda takıma destek vermek adına toplu kombine bilet satın aldı. TFF Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a destek vermek adına kombine bilet satın aldıklarını söyleyen Kurukafalar Taraftar Grubu Lideri Mustafa Akbaş, “Takımımız özlemini duyduğumuz profesyonel lig hasretimizi sona erdirdi. Bizde takımımıza gereken desteği vermek adına kombine bilet satın aldık” dedi.

“Tek bir ‘Kurukafa’ bile dışarıda kalmayacak”


Çocukluğundan bu yana Bayburtspor’u adım adım takip ettiğini söyleyen Akbaş,  “Bu sezon çok farklı, işe amatörce bakmamak lazım. Bu yıl özellikle takımımıza maddi destek vermemiz lazımdı. Bizde kombine bilet alarak bu desteği vermek istedik. Ben tüm Bayburt halkının kombine bilet alarak takıma destek olmalarını istiyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
harun timur 10 yıl önce

Hakli

Avatar
HASAN GÜL 10 yıl önce

BÜYÜKSÜN MUSTAFA AKBAŞ SENİN ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ NASIL BAYBURT SPORLU OLDUĞUNU BİLMEYEN VARMIKİ?

Avatar
Hasan KULP 10 yıl önce

Bize yakışanda bu... Sözde değil Kalpte severiz takımımızı hem maddi hem manevi desteğimizi asla esirgemeyiz...

Avatar
baysedo 10 yıl önce

yaptığın hizmetlerden dolayı sevgili bakanımız mustafa akbaşa çok teşkkür eder her zaman yanındayız büyük başkan aziz kardeşim

Avatar
bayburtspor 10 yıl önce

başta mustafa akbaş ve ekibini kutluyorum yıllardan beridir bayburtta trübünde hep güzellikler izlettiler ve bu defa da uzun zaman söylenecek örnek olacak bir davranışa imza attılar her bayburtlunun takımına bu şekilde destek sağlaması gerekli