Kurukafalar'a 'Onur'lu jest

Karadeniz bölgesinin futboldaki gururu olan Trabzonspor’u bu özel gününde yalnız bırakmayan Bayburtspor taraftar grubu Kurukafalar, Trabzonspor kalecisi Onur’a Bayburtspor atkısı hediye etti.

Kurukafalar'a 'Onur'lu jest
Bayburt Postası - Gümüşhane’de Trabzonspor Sevenler Derneği açıldı. Protokol üyeleri, Trabzonspor yöneticileri ve futbolcularının da katıldığı açılışta Bayburtspor taraftarları da yer aldı. Karadeniz bölgesinin futboldaki gururu olan Trabzonspor’u bu özel gününde yalnız bırakmayan Bayburtspor taraftar grubu Kurukafalar, Gümüşhane’deki açılışa katılarak Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'a Bayburtspor atkısı hediye etti. Kurukafalar taraftar grubu lideri Mustafa Akbaş'a teşekkür eden Milli kaleci Onur Recep Kıvrak, BAL Ligi'nde mücadele eden Bayburt Grup Özel İdarespor'a da başarılar diledi.  

Gümüşhane Özel İdare İşhanı’ndaki açılış Atatürk ve şehitler ile bir süre önce hayatını kaybeden Trabzonspor eski kalecisi Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İşhanının ikinci katında açılan tesisin bulunduğu alanı tamamen dolduran taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirmek için kıyasıya mücadele ederken, kurdela kesimi öncesinde yapılan konuşmalarda Gümüşhane ve Trabzon’un etle tırnak gibi olduğu vurgusu yapıldı.

Vali Yardımcısı Cahit Karatepe burada yaptığı konuşmada Trabzonspor’un Türk futboluna örnek olmuş bir kulüp olduğunu belirterek bundan sonraki süreçte Trabzonspor’un uluslararası alanda ve Türkiye’de kupalar kazanması temennisinde bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı da derneğin başkan ve yöneticilerine yaşattıkları bu coşku için teşekkür ederek derneğin hem Trabzonspor taraftarının artmasına hem de Trabzon-Gümüşhane köprüsünü yaşatmasına en büyük katkıyı sağlamasını istedi. Canlı, “Futbol toplumun tüm kesimlerini bir araya getiren, partiler üstü bir görüntü veren, dostlukta başarıda, başarısızlıkta insanların birlikte olduğu bir branş” dedi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney ise konuşmasında Türkiye’nin her yerinde Trabzonspor taraftarı olduğunu ve her tarafta sevgiyle karşılandıklarını belirterek, Gümüşhane’de ki karşılanma sıcaklığını hiçbir ilde göremediklerini söyledi.

Güney, “Buraya geldiğimizde evimizdeki gibi karşılanıyoruz. Burada daha önce hazırlık maçları da yaptık. Derneğin açılışında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Derneğin açılmasına katkı sağlayanlara plaket takdim edilen törene; Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Genel Sekreter Köksal Güney, Stadyum Ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Muhammet Kara, İdari Menajerimiz Serkan Ünver, Kaptanımız Onur Kıvrak, genç futbolcumuz Yusuf Erdoğan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, CHP Belediye Başkan Adayı Cem Köksal, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Özer, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Dernek Başkanı Osman Şatır, Bayburtspor taraftar grubu üyeleri ve yüzlerce taraftar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.