Kurukafalar Lokali'nin açılışında izdiham yaşandı

Bayburtspor taraftar grubu Kurukafalar görkemli bir açılışla yeni lokalini hizmete açtı.

Kurukafalar Lokali'nin açılışında izdiham yaşandı
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grubu Kurukafalar görkemli bir açılışla yeni lokalini hizmete açtı. Kurukafalar taraftar grubu lokalinin açılışını Türk Milli Takımı ve Bayer Leverkusen takımının yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu yaptı. Açılışa; Hakan Çalhanoğlu, kardeşi milli futbolcu Muhammet Çalhanoğlu ve babaları Hüseyin Çalhanoğlu'nun yanı sıra Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, davetliler ve çok sayıda taraftar grubu üyesi katıldı.


Yüzlerce gencin saatler öncesinden lokal önünde toplandığı açılışa taraftarların meşaleler eşliğinde attığı "Bayburt sizlerle gurur duyuyor' tezahüratları ile giren Çalhanoğlu ailesi, davul zurna ile uzun süre bar oynadı. Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'nin yoğunluktan trafiğe kapatıldığı açılışta yüzlerce hem Çalhanoğlu ile bar oynadı hem de fotoğraf çekilmek için sıraya girdi. 

Çalhanoğlu Ailesi, daha sonra Kurukafalar Taraftar Grubu Lideri Mustafa Akbaş'la birlikte lokalin açılış kurdelesini kesti. 

Kurukafalar Taraftar Grubu Lideri Mustafa Akbaş, "Almanya sırf lokalimizin açılışına katılmal için gelen ve bugün bizleri onurlandıran Hüseyin ağabeyimiz, Hakan Çalhanaoğlu ve Muhammet Çalhanoğlu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kurukafalar Taraftar Grubu tam bağımsız bir taraftar grubudur ve buna yakışır bir şekilde lokalimizin açılışını yaptık. Tüm Bayburt'umuza hayırlı olsun" dedi. 

"Koreografide bir Kurukafalar birde Galatasaray taraftarı" 


Kurukafalar Taraftar grubunun Türkiye'de Galatasaray taraftarları ile birlikte en güzel koreografi şovlarına imza attığını söyleyen Hüseyin Çalhanoğlu, "İlk defa bir açılışa katılıyoruz. Bu da Kurukafalar Taraftar Grubu Lokali'nin açılışı oldu. Bundan onur duyduk. Sizler nasıl bizimle gurur duyuyorsanız, bizde sizlerle gurur duyuyoruz. Takımlarımızı her zaman destekleyelim. Bayburt'un başarıya ihtiyacı var. Konursu'muzun da takımı var, onu da destekleyelim. Kurukafalar taraftar grubu Türkiye'de Galatasaray'la birlikte en güzel koreografi şovlarına imza atan bir grup. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Sizleri Avrupa'dan takip ediyoruz. Ben gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Hakan Çalhanoğlu: "Böyle bir coşku beklemiyordum" 

Kendilerini büyük bir coşkuyla karşılayan taraftar grubu üyelerine teşekkür eden Hakan Çalhanoğlu ise, "Öncelikle beni burada yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Açıkçası açılışta böyle bir coşku beklemiyordum. Gerçekten çok sevindirdiniz beni. Kurukafaları bende takip ediyorum. İnşallah daha güzel işlere imza atarlar. Bende elimden geldiğince Bayburt'u tanıtmaya çalışıyorum. Kimseyi utandırmadan bunu yapmaya çalışıyorum. Lokaliniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel günler geçirirsiniz" diye konuştu. 

Bayburt Grup Özel İdare Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk ise, dünya yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun tatilini memleketi Bayburt'ta geçirmesinin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bayburt'un tanıtımını tüm Bayburtlular'dan daha fazla yaptığı için Hakan Çalhanoğlu'na teşekkür ediyorum. Babası Hüseyin kardeşime de böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ediyorum" dedi.   

Hakan Çalhanoğlu'nun, Mustafa Akbaş'a imzalı Bayer Leverkusen forması hediye ettiği açılışta, taraftar grubu üyeleri Süleyman Ceylan ve Habip Saka tarafından kendi resminin yer aldığı bir tablo ile Bayburtspor forması hediye edildi. Hakan Çalahanoğlu, tabloyu çok beğendiğini ifade ederek, teşekkür etti.  

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.