Kupayı bıraktı, lige tutundu

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, asıl hedefine kilitlendi.

Kupayı bıraktı, lige tutundu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, asıl hedefine kilitlendi. 2014-2015 sezonunda hem kupada hem de ligde mücadele eden temsilcimiz tarih yazdığı kupaya Fenerbahçe karşısında veda etti. Temsilcimizde tüm dikkatler Sakaryaspor maçına çevrildi.

Bu sezonun en kritik maçlarından biri haline gelen Sakaryaspor’a karşı tüm gücünü ortaya koyacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Bayburt’a galibiyetle dönüp ligde zirveye ortak olmak istiyor.

Takımın son durumu ile ilgili bir açıklamada bulunan Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Fenerbahçe mağlubiyeti ile taraftarlarını üzdüklerini belirterek, “Fenerbahçe’nin  gücü belli. Bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu yenilgi nedeniyle taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu arada takımlarını Fenerbahçe maçında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kupa macerasının ardından artık tamamen lige döndüklerini söyleyen Güneş, Pazar günü deplasmanda lider Sakaryaspor ile yapacakları maça odaklandıklarını söyledi. Güneş, “Hem ligde hem de kupada yürümeye çalıştık. Şimdi önümüzde lig var. Neredeydik. Nereye ve nasıl gitmeliyiz. Bunu bilmek lazım. Sakaryaspor’la çok önemli bir lig maçı yapacağız’’ şeklinde konuştu.

Hakem kadrosu açıklandı

Öte yandan temsilcimizin lider Sakaryaspor'la yapacağı maçın hakem kadrosu da açıklandı.

08 Şubat Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Salih Salar, yönetecek. Salar'ın yardımcılıklarını ise Evre Çağlar ve Hamdi Tontu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Soner Maraş.

Ligde 20. hafta programı ve puan durumu şöyle:

Van BBSK - İstanbul Güngörenspor
Ayvalıkgücü Belediyespor - Anadolu Üsküdar 1908      
Bergama Belediyespor -Kahramanmaraş BBSK
Beylerbeyi - Erzin Belediyespor             
Etimesgut Belediyespor - Orhangazispor          
Kayseri Şekerspor - Silivrispor
Sakaryaspor -Bayburt Grup Özel İdare
Sandıklıspor - Ankara Demirspor           
Balçova Yaşamspor - BB Erzurumspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

başarılar bayburtspor beraberlikte iyi sonuç

Avatar
ilke 9 yıl önce

Alinan transferler nerde ben göremedim kimseyi bence 11 transfer yerine 3-4tane saglam kalite li büyük takımlarin alt yapilarindan veya onlarda şans bulamayan oyuncu alsalardi daha iyiydi bence yspilan 11 transferin hicbiri gidenlerden fazlasi yok azi var

Avatar
kocayusuf 9 yıl önce

yönetim kendi egolarını Fenerbahçe maçında iyi tatmin etti maşşallah boy boy resim ama maalesef yapılan transferler yanlış yanlış paralar haya uçmuştur Balçova yaşam spordan nasıl transfer yapılır diye prifink alırsanız bu işi öğrenirsiniz.

Avatar
Fenasi Çakır 9 yıl önce

Koca yusuf öyle konuşmak kolay o fotoğraf çektirenler olmasa sen kadıköyümü görecektin.herkes bayburtsporlu olmuş 15 yıldır bayburt amatördeyken yine o fıtoğraf çektirenler vardı Siz çok bilmişler neredeydiniz şimdi konuşmak kolay.....biraz onlaradua edin

Avatar
elebele 9 yıl önce

eyi o zaman keşke kadıköye onlar çıkaydı kesin yenerdik feneri:))))
adamın garnını ağrıtmayın