Kupaya erken veda!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kupaya veda etti.

Kupaya erken veda!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kupaya veda etti. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Pazarspor'la Gençosman Stadyumu'nda karşılaşan Bayburt Grup, 90 dakikadan 2-1 mağlup ayrılarak kupadan elendi.

Lige Hatay deplasmanında Erzin Belediye karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan Bayburt Grup, kupada da umduğunu bulamadı. Saat 15.00'te başlayan maçı Harun Toplar, Emre Aslan, Ömer Karakaya üçlüsü yönetti. 

Maça iyi başlayan ve oyunda hakimiyeti ilk dakikalardan itibaren sağlayan Pazarspor 6. dakikada Gökhan Korkmaz'la ilk golünü buldu. 34. dakikada Mehmet Bayram'ın attığı gol durumu 2-0'a getirdi. İlk yarı 2-0 Pazarpsor'un galibiyetiyle sonuçlandı. 

Maçın ikinci yarısında da üstün oynayan Pazarspor 75. dakikada 10 kişi kaldı. Altan Aksoy'un kırmızı kartla oyun dışı kaldığı son çeyrekte Bayburt Grup Özel İdare etkili oldu. 78. dakikada Bayburt Grup'un kazandığı penaltıyı Oğuzhan Türkmen gole çevirdi. Geride kalan dakikalarda Bayburt Grup'un baskıları sonuç vermedi. 90 dakika Pazarspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Pazarspor'un bir üst tura yükseldiği maç sonunda Bayburt Grup Özel İdare kupaya veda etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LANET OLSUN BÖYLE DÜZENE 7 yıl önce

ALLAH AŞKINA BÖYLE REZALET GÖRMEDİM YETER ARTIK YA YETER BU HALK NE UMUTLAR BAĞLADI BU SENE BAŞARI GELECEK DİYE SENELERCE BEKLEDİ DURDU SABRETTİ SÖZLER VERİLDİ BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK DİYE TAMAMI ENKAZ FUTBOLCULARDAN OLUŞAN BERBAT Bİ TAKIM KURULMUŞ NASIL BECERDİNİZ BUNU EY BAYBURT GRUP YÜZLERCE İHALE ALIYORSUNUZ KAZANCINIZI BELKİ SİZ BİLE BİLMİYORSUNUZ AMA BİR TAKIMI BAŞARILI HALE GETİREMİYORSUNUZ BUNU YAPMAYA GÜCÜNÜZ MÜ YETMİYOR YOKSA BAŞARILI OLMASINI İSTEMİYOR MUSUNUZ BU KONUDA Bİ AÇIKLAMA YAYINLAYIN VE BAZI ŞEYLERİ NETLEŞTİRİN BİZLER BAYBURT SEVDALILARI OLARAK HER ZAMAN ÜZÜLMEKTEN HÜSRANA UĞRAMAKTAN İKİ ARADA BİR DEREDE KALMAKTAN YORULDUK USANDIK BIKTIK BİZ MEMLEKETİMİZİ SEVİYORUZ BAYBURTUN ÇOK DAHA İYİLERİNE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ DAHA İLK TURDA RİZENİN BİR İLÇESİNE BİLE YENİLİYORUZ UTANIYORUM VALLAHİ UTANIYORUM BÖYLE BERBAT ADAMLARI BÖYLE SAMA SAPAN TEKNİK ADAMI BULMAK İÇİN ÇOK MU ZORLADINIZ BU TAKIMI PTT AYARINDA BİR TAKIM YAPMAK SİZİN İÇİN HİÇ DE ZOR DEĞİLDİR

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

İLK TURDA ELENMEK BUNU YAPMAK İÇİN NE KADAR UĞRAŞDINIZ ACABA HANİ VERİLEN SÖZLER NEREDE ŞAMPİYON KADRO KURULACAK SÖYLEMLERİ BIRAKIN GİDİN BU TAKIM SİZ OLMADAN DAHA BAŞARILI OLACAKTIR BUNA EMİNİM YAŞASIN SADE BAYBURTSPOR

Avatar
Danişmentli 7 yıl önce

Takıma altyapıdan bayburtluların alınması gerek zira daha candan oynarlar. 11 numara 68 numara 22 numara 16 numara bunlar amatörde anca oynar. Süleymanlı kazımlı olgunlu emreli ... Kadroya dönmeli. Bütün takımı değiştirmek başarısızlık getirmiş. Bakın büyük takımlara yılda 2/3 oyuncu değiştiriyor. Örnek alınmalı. Neyse trübünde bu gidişle kimse kalmayacak. Çatıksu sporu desteklemek en mantıklısı daha iyi daha candan oynuyorlar. Allah'a emanet

Avatar
Muzaffer 7 yıl önce

Cok yorumcu var guzel 've testek olacak yorum yapsaniz

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Hocanın ilk yarının yarısını görmeyeceğini 2 ay önceden yazmıştım. Akıl var mantık var.